خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 31 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

ماجرای توافق استقلال و ماشین سازی به بن‌بست رسید/ بابک مرادی دست به دامن کمیته استیناف شد

باشگاه خبرنگاران | ورزشی | دوشنبه، 08 دی 1399 - 19:43
۲ باشگاه استقلال و ماشین سازی در پرونده بابک مرادی با یکدیگر به توافق نرسیده‌اند.
باشگاه،ماشين،بابك،مرادي،توماني،استقلال

به گزارش خبرنگار فوتبال و فوتسال گروه ورزشی باشگاه خبرنگاران جوان، پس از این که بابک مرادی به دلیل فسخ یک طرفه قرارداد خود با باشگاه ماشین سازی، با حکم کمیته تعیین وضعیت فدراسیون فوتبال به پرداخت جریمه ۸۰۰ میلیون تومانی و محرومیت ۴ ماهه مواجه شد؛ استقلالی‌ها لایحه اعتراضی خود را به کمیته استیناف ارسال کردند.
مسئولان استقلال به دنبال این بودند که با گرفتن رضایت باشگاه ماشین سازی، محرومیت بابک مرادی را کاهش دهند اما پیشنهاد عجیب آبی‌ها این موضوع را منتفی کرد.
استقلالی‌ها با وجود این که باید مبلغ ۸۰۰ میلیون تومانی را پرداخت می‌کردند، پیشنهادی ۴۰۰ میلیون تومانی ارائه دادند که با مخالفت باشگاه ماشین سازی رو به رو شد.
از طرفی مسئولان ماشین سازی هم درخواست پرداخت مبلغ یک میلیارد تومان از استقلال داشتند که توافق این ۲ باشگاه به بن‌بست رسید.
کمیته استیناف روز چهارشنبه به پرونده بابک مرادی رسیدگی خواهد کرد و بعید به نظر می‌رسد در زمان باقی مانده، ۲ باشگاه استقلال و ماشین سازی با توجه به اختلاف زیاد قیمت به توافق برسند.
بیشتر بخوانید
انتهای پیام/