خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 19 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

حضور 250 نفر از جهادگران بنیاد برکت احسان در مناطق سیل‌زده شمالی

تسنیم | سیاسی | شنبه، 03 فروردین 1398 - 17:57
مدیر عامل بنیاد برکت احسان، آخرین اقدامات این بیناد برای کمک به مردم ناطق سیل زده استان‌های گلستان و مازندران را تشریح کرد.
گروه،ستاد،توزيع،اجرايي،استان،تسنيم،جهادي

سید امیرحسین مدنی مدیرعامل بنیاد برکت احسان وابسته به ستاد اجرایی فرمان امام(ره) در گفتگو با خبرنگار سیاسی خبرگزاری تسنیم، در تشریح اقدامات صورت گرفته از سوی این بنیاد برای کمک به مردم سیل‌زده استان‌های شمالی، گفت: 22 گروه جهادی را در منطقه ساماندهی کردیم که 8 گروه در استان گلستان، 8 گروه در مازندران و 6 گروه در خراسان جنوبی و شمالی مستقر شدند و بیش از 250 نفر از جهادگران وابسته به ستاد اجرایی فرمان امام در حال خدمت‌رسانی هستند.
وی افزود: بیش از 50 هزار وعده غذایی گرم در استان‌های مذکور توزیع شد.
از روز 29 اسفند که سیل آغاز شد، هزار پتو و 5 هزار کنسرو از طرف مرکز فوریت‌های ستاد اجرایی بین مردم توزیع شده است.
برای دو هزار خانوار گونی و پلاستیک مخصوص برای پوشاندن سقف خانه‌ها در نظر گرفته شد و 10 هزار آب معدنی نیز توزیع کردیم.
مدنی خاطرنشان کرد:‌ در حال هماهنگی با گروه‌های جهادی هستیم تا خانه‌های آسیب دیده بخصوص خانه‌هایی که ریزش سقف داشتند را بازسازی کنند.
به گزارش تسنیم، سامانه بارشی از یکشنبه هفته گذشته وارد استان مازندران و گلستان شد که خسارت‌های فراوانی را در این دو استان به‌همراه داشت.
انتهای پیام/