خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 18 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

دعوت ۱۶ اسکی باز معلول به اردوی کاپ آسیا

ایسنا | ورزشی | دوشنبه، 08 دی 1399 - 14:43
اولین اردوی اسکی بازان معلول در رشته های آلپاین و اسنوبرد برای شرکت در رقابتهای کاپ آسیا از ۱۵ دی در پیست اسکی دیزین برگزار می شود.
اسكي،بهمن،اسنوبرد،آلپاين،كاپ،اردوي،آسيا

اولین اردوی اسکی بازان معلول در رشته های آلپاین و اسنوبرد برای شرکت در رقابتهای کاپ آسیا از ۱۵ دی در پیست اسکی دیزین برگزار می شود.
به گزارش ایسنا، ۱۶ اسکی باز معلول به منظور شرکت در رقابتهای کاپ آسیا که بهمن ماه به میزبانی ایران در پیست بین المللی دیزین برگزار می شود، به اردوی آمادگی دعوت شدند.
جواد سولقانی، سید احمد جعفری، محمدعلی مقدید، احمد ساوهای، سید امیر رضویغرب، علی رحیمی، رمضانعلی جیرود، حسین ذاکری، غلامرضا پناهی و مریم حاجیلو اسکی بازان دعوت شده در آلپاین هستند که اردوی آمادگی آنها از ۱۵ دی در پیست دیزین آغاز و تا ۸ بهمن ادامه خواهد داشت.
همچنین حسن سولقانی، صدیقه روزبه، پوریا خلیلتاش، مهرداد مهدیزاده، محمد جوز علیپور و اردلان طاووسی ۶ ورزشکار دعوت شده در اسنوبرد هستند که اردوی آنها از ۱۵ دی آغاز می شود و تا ۱۳ بهمن ادامه خواهد داشت.
هدایت این تیم در آلپاین را صادق کلهر و در اسنوبرد رحمت الله مقدید بر عهده دارند و عیسی ساوه شمشکی سرپرست اردو است.
رقابتهای کاپ آسیا که به منظور کسب سهمیه بازیهای پارالمپیک زمستانی ۲۰۲۲ چین است از ۸ تا ۱۴بهمن در آلپاین و ۱۳ تا ۱۸ بهمن در اسنوبرد برگزار خواهد شد.
اسکی بازان کشورمان برای کسب سهمیه پارالمپیک زمستانی باید در ۵ تورنمنت یین المللی شرکت کنند که کاپ آسیا اولین تورنمنت رسمی است که زیر نظر ناظر IPC در ایران برگزار خواهد شد.
انتهای پیام