خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 05 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

علمی کردن کشاورزی حلقه‌ای مفقوده است/ امکان جهش تولید محصولات کشاورزی را داریم

فارس | سیاسی | دوشنبه، 08 دی 1399 - 11:41
نماینده قروه در مجلس با تاکید بر اینکه علمی کردن کشاورزی یک ضرورت است و باید علم و تکنولوژی را به عرصه‌ها و مزارع ببریم، گفت: باید ظرفیت‌ها و پتانسیل‌های بالقوه و روی زمین مانده بخش کشاورزی را شناسایی کرده و از کشاورز حمایت عملی کنیم.
كشاورزي،مجلس،علمي،قروه،نماينده،كشور،كشاورزان،كميسيون،موجود،د ...

نماینده قروه در مجلس با تاکید بر اینکه علمی کردن کشاورزی یک ضرورت است و باید علم و تکنولوژی را به عرصه‌ها و مزارع ببریم، گفت: باید ظرفیت‌ها و پتانسیل‌های بالقوه و روی زمین مانده بخش کشاورزی را شناسایی کرده و از کشاورز حمایت عملی کنیم.
پرویز اوسطی نماینده مردم قروه و دهگلان در مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگو با خبرنگار پارلمانی خبرگزاری فارس، اظهار داشت: بخش کشاورزی کشور یکی از بخش‌های مهم اقتصادی است و در این شرایطی که تحریم‌ها و دیگر مسائل هم وجود دارد و با توجه به مسائل اقتصادی، این بستر در بخش کشاورزی فراهم است که ما در ارتباط با شعار سال بتوانیم اقداماتی اساسی انجام دهیم.
وی افزود: برخلاف بسیاری از دیدگاه‌های موجود، بنده معتقدم که بخش کشاورزی ظرفیت گسترش و اشتغالزایی بالایی دارد و با همین وضعیت و امکانات موجود می‌توانیم تولید محصولات کشاورزی را به صورت جهشی افزایش دهیم.
البته برای تحقق آن نظارت و سیاستگذاری نیاز است که وظیفه کمیسیون کشاورزی است که بتواند در این راستا تلاش کند.
نماینده قروه در مجلس تصریح کرد: وظیفه ما در کمیسیون کشاورزی مجلس این است که همه ظرفیت‌ها و پتانسیل‌های بالقوه و روی زمین مانده بخش کشاورزی را شناسایی کنیم و با راهکارهای فوری یا طرح های مردمی سریع الجواب کار را شروع کنیم تا به این ترتیب جهش تولید و اتفاقاتی که انتظار داریم، رقم بخورد.
اوسطی تصریح کرد: یکی از اولویت ها این است که ما در بحث علمی کردن کشاورزی به عنوان یک حلقه مفقوده ورود کنیم.
چرا که الان فاصله کشاورزان متوسط و ضعیف با کشاورزان خبره و پیشروی کشور بسیار زیاد است که متاثر از بحث علمی شدن کشاورزی است.
نماینده مردم قروه و دهگلان در مجلس افزود: علمی شدن کشاورزی در حقیقت همان کشاورزی دانش بنیان و به معنای بردن علم و تکنولوژی در عرصه‌ها و مزارع کشاورزی است که به هر جهت مشمولیت عموم را در کل کشاورزی کشور ندارد و فقط بخش کوچکی از کشاورزی ما از امکانات کشاورزی به طور علمی استفاده می‌کند.
عضو کمیسیون کشاورزی، آب و منابع طبیعی مجلس شورای اسلامی با بیان تحول بخش کشاورزی در کشور اظهار داشت: باید به بخش کشاورزی توجه کافی و لازم داشته باشیم و از ظرفیت و فرصت استفاده کنیم تا بتوانیم به آن جایگاه واقعی در این بخش دست یابیم.
وی در پایان گفت: انتظار می‌رود بانک کشاورزی با تداوم رویه موجود در خدمتگزاری به کشاورزان در راستای امهال و تقسیط تسهیلات تولیدکنندگان نیازمند و تامین تسهیلات طرح‌های آماده اجرا مساعدت بیشتری داشته باشد.
انتهای پیام/