سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

وقوع دو انفجار در هلمند افغانستان/زخمی شدن والی استان

ایسنا | بین‌الملل | شنبه، 03 فروردین 1398 - 17:56
رسانه‌های محلی افغانستان از وقوع دو انفجار در استان هلمند در جنوب این کشور و زخمی شدن والی این استان در این حادثه خبر دادند.
انفجارها،استان،هلمند،والي،زخمي

رسانه‌های محلی افغانستان از وقوع دو انفجار در استان هلمند در جنوب این کشور و زخمی شدن والی این استان در این حادثه خبر دادند.
به‌ گزارش ‌ایسنا، ‌به نقل از اسپوتنیک، خبرگزاری خامه پرس افغانستان گزارش داد که این انفجارها در یک استادیوم در شهر لشکرگاه در زمان برگزاری مراسمی به مناسبت "روز کشاورز" به وقوع پیوست.
منابع خبری از کشته شدن دست کم چهار تن و زخمی شدن ۲۳ تن دیگر در این انفجارها خبر دادند.
هنوز هیچ گروهی مسئولیت این حمله را بر عهده نگرفته است.
رویترز گزارش کرد که در این حادثه محمد یاسین خان ، والی استان هلمند زخمی شده است.
به هنگام برگزاری این مراسم حدود ۱۰۰۰ نفر در این محل حضور داشتند.
شاهدان عینی گفتند که والی استان هلمند بعد از این انفجارها سریعا از محل به بیرون منتقل شده است و اطلاعات بیشتری از وضعیت او در دسترس نیست.
گمان برده می‌شود که این انفجارها در اثر بمب‌هایی که از قبل کار گذاشته شده بودند به وقوع پیوسته باشند.
انتهای پیام