خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 11 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

موانع صادرات را بردارید تا تولید طلا رونق گیرد

ایسنا | اقتصادی | شنبه، 03 فروردین 1398 - 17:56
رئیس اتحادیه تولیدکنندگان و فروشندگان طلا و جواهر با بیان اینکه رونق تولید در حوزه طلا و جواهر منجر به ارزآوری برای کشور خواهد شد، گفت: برای رونق تولید باید موانع صادراتی و وارداتی رفع شود.
توليد،رونق،طلا،جواهر،فروشندگان،صادراتي

رئیس اتحادیه تولیدکنندگان و فروشندگان طلا و جواهر با بیان اینکه رونق تولید در حوزه طلا و جواهر منجر به ارزآوری برای کشور خواهد شد، گفت: برای رونق تولید باید موانع صادراتی و وارداتی رفع شود.
ابراهیم محمدولی در گفت‌وگو با ایسنا، در رابطه با راهکارهای رونق تولید اظهار کرد: برای رونق تولید، دولت و اصناف باید در کنار یکدیگر قرار گیرند و تلاش همسو و مناسبی انجام دهند که البته دولت باید اقدامات اولیه و اساسی در راستای رونق تولید انجام دهد.
رئیس اتحادیه تولیدکنندگان و فروشندگان طلا و جواهر با تاکید بر اینکه عمده اقدامات باید از سوی دولت انجام شود، ادامه داد: در راستای رونق تولید در حوزه طلا باید موانع صادراتی و وارداتی برطرف شود که با ورود طلای خام و ساخته شده حجم مواد اولیه رشد کند و از سوی دیگر واردات طلای ساخته شده میزان رقابت پذیری تولید را رشد می‌دهد.
وی خاطرنشان کرد: با رفع موانع صادراتی، حجم تولید در کشور افزایش می‌یابد و رشد صادرات را به همراه خواهد داشت که در نهایت منجر به رشد تولید با کیفیت و رقابت پذیر می‌شود.
محمدولی یادآور شد: در کنار رشد تولید، برنامه‌های مدونی در زمینه فرهنگ‌سازی در حوزه خرید و مصرف کالای ایرانی باید تهیه شود که این موضوع تأثیر قابل توجهی در رونق فروش و تولید کالای داخلی خواهد داشت.
رئیس اتحادیه تولیدکنندگان و فروشندگان طلا و جواهر بیان کرد: رونق تولید و افزایش حجم صادرات، کیفیت تولید، ارتقا طراحی، رشد اشتغال و ارزآوری را به همراه خواهد داشت.
انتهای پیام