خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 18 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

دولت در بودجه ۱۴۰۰ به دنبال محرومیت زدایی و ایجاد اشتغال است

ایسنا | استان‌ها | دوشنبه، 08 دی 1399 - 08:54
نماینده مردم ارومیه در مجلس شورای اسلامی گفت: رویکرد بودجه ۱۴۰۰ توجه به معیشت و اشتغال جوانان است.
بودجه،توجه،استانهاي،توسعه،رويكرد،دولت

ایسنا/آذربایجان غربی نماینده مردم ارومیه در مجلس شورای اسلامی گفت: رویکرد بودجه ۱۴۰۰ توجه به معیشت و اشتغال جوانان است.
حجت الاسلام سید سلمان ذاکر در گفت و گو با ایسنا افزود: کمالات وامتیازهای مثبت بودجه ۱۴۰۰ از نواقصات ان بیشتر است و عمدتا رویکرد آن توجه به معیشت مردم، اشتغال جوانان و توجه به توسعه استانهای کمتر برخوردار است.
وی با تاکید براینکه دولت در بودجه ۱۴۰۰ توجه خود را بر توسعه استانهای عقب مانده از شاخص های توسعه ای منوط کرده است، اظهار کرد: دولت به دنبال محرومیت زدایی، سرمایه گذاری و جبران عقب افتادگی ها در کشور به خصوص در استانهای کمتر برخوردار است.
حجت الاسلام ذاکر بااشاره به اینکه دولت به توسعه آذربایجان‌غربی در لایحه بودجه توجه ویژه‌ای داشته است، تصریح کرد: آذربایجان غربی در ردیف هفتم جدول بودجه استانهای کشور قرار دارد که این جایگاه قابل قیول است.
رئیس مجمع نمایندگان استان با اشاره به وجود تورم در کشور تاکید کرد: با توجه به اینکه رویکرد بودجه باید به سمت توانمندسازی اقشار کم درآمد و آسیب پذیر جامعه باشد، یقیناً این اقدام کاهش تورم را نیز در پی خواهد داشت.
انتهای پیام