خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 04 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

محدودیت تردد در شهرهای زرد وجود ندارد/ هیچ خودرویی به اشتباه جریمه نمی‌شود

باشگاه خبرنگاران | اجتماعی و حوادث | یکشنبه، 07 دی 1399 - 14:13
جانشین رئیس پلیس راهور گفت: اجازه نمی‌دهیم خودرویی حتی یک مورد به اشتباه و ناحق جریمه شود.
راهور،حسيني،محدوديت،اعمال،برنامه،زرد،جانشين،سردار

سردار حسینی:
به گزارش خبرنگار حوزه حوادث و انتظامی گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان، سردار حسینی جانشین پلیس راهور در برنامه سلام صبح بخیر رادیو ایران درباره اعمال محدودیت تردد در شهر‌های زرد اظهار کرد: هنوز این موضوع به عنوان مصوبه به ما ابلاغ نشده، ما مجری مصوبات هستیم، طبق آخرین مصوبه ستاد ملی مقابله با کرونا، شهر‌های زرد هیچ محدودیت تردد چه در روز و چه در شب ندارند.
حسینی اضافه کرد: آنچه تا امروز اعمال شده برای شهر‌های قرمز و نارنجی بوده، اما جزییات برنامه اخیر هنوز مشخص نشده است.
البته تا زمانی که در کشور شهرنارنجی داریم، محدودیت‌ها و ممنوعیت سفر‌ها همچنان به قوت خود باقی است.
جانشین پلیس راهور در ادامه تصریح کرد: درباره جریمه‌هایی که برای برخی از خودرو‌ها اعمال می‌شود و صاحبان آن‌ها اعلام می‌کنند که در ساعت مشخص شده جریمه شدند در صورتی که از خودرو استفاده نکردند، درصد خطای دوربین لحاظ می‌شود، دوربین‌ها پیش از این کاربرد متفاوتی داشتند که در محدودیت کرونایی، برنامه جدید تعریف کردیم اما طبیعی است درصدی خطا داشته باشد.
وی ادامه داد: من به مردم اطمینان خاطر می‌دهم که رکورد‌هایی که توسط دوربین ثبت می‌شود توسط اپراتور‌های مراکز اجرایی، بررسی می‌شود و ما اجازه نمی‌دهیم حتی یک مورد به اشتباه و ناحق خودرویی جریمه شود.
سردارحسینی در پایان خاطر نشان کرد: شهروندان در نظر داشته باشند برای اطلاعات وضعیت خلافی خودرو از طریق سایت راهور ۱۲۰ اقدام کنند و فریب سایت‌های غیر مجاز را نخورند.
بیشتر بخوانید
انتهای پیام/