خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 19 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

نابودی‌ سلول‌های سرطانی با روشی جدید

فارس | برگزیده، دانش و فناوری | یکشنبه، 07 دی 1399 - 13:20
محققان در بررسی تازه خود دریافتند، انجام روش شیمی درمانی که در آن از نانو ذرات مغناطیسی برای گرم کردن سلول‌های سرطانی استفاده می‌شود می‌تواند به نابودی سلول‌های سرطانی بی‌انجامد.
سرطاني،مغناطيسي،گرما،درصد،دريافتند،ذرات

محققان در بررسی تازه خود دریافتند، انجام روش شیمی درمانی که در آن از نانو ذرات مغناطیسی برای گرم کردن سلول‌های سرطانی استفاده می‌شود می‌تواند به نابودی سلول‌های سرطانی بی‌انجامد.
به گزارش خبرنگار گروه علم و پیشرفت خبرگزاری فارس به نقل از دیلی‌میل، محققان در بررسی اخیر خود دریافتند، انجام روش شیمی درمانی که در آن از نانو ذرات مغناطیسی برای گرم کردن سلول‌های سرطانی بیش از ۱۰۴ درجه فارنهایت استفاده می‌شود و داروها نیز توسط بیمار مصرف می‌شوند، یک سوم موثرتر از سایر روش‌ها است.
سلول‌های سرطانی در برابر گرما آسیب پذیر هستند و می‌توانند با ذرات مغناطیسی هدف قرار گیرند.
نانوذرات ریز مغناطیسی می‌توانند خودشان را به سلول‌های سرطانی یک تومور متصل کرده و داروی شیمی درمانی را نیز در همان زمان حمل ‌کنند.
محققان دانشگاه کالج لندن دریافتند، ترکیب گرما و داروهای شیمیایی روند کار را موثرتر می‌کند.
در این آزمایشات سلول‌های سرطانی پستان، سلول‌های گلیوبلاستوما(سرطان مغز) و سلول‌های سرطانی پروستات موش با استفاده از این روش جدید در یک لوله آزمایش تحت درمان قرار گرفتند.
دوکسورابیسین(Doxorubicin) دارویی شیمیایی که معمولاً در این موارد مورد استفاده قرار می‌گیرد، هنگام آزمایش روش نانوذرات مغناطیسی استفاده شد.
این نتایج که در مجله «Materials Chemistry» منتشر شده است، نتایج امیدوار کننده‌ای را نشان داد.
ترکیب گرما و استفاده از داروی دوکسورابیسین پس از ۴۸ ساعت ۹۸ درصد سلول‌های سرطانی مغز را از بین بردند.
اما گفتنی است استفاده از این دارو بدون گرما ۷۳ درصد سلول‌ها را از بین می‌برد.
برای سلول‌های سرطانی پستان، ۸۹ درصد از سلول‌های سرطانی با استفاده از این ترکیب از بین رفته اما در صورت استفاده تکی از دارو این عدد به ۷۷ درصد کاهش می‌یابد.
انتهای پیام/