خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 27 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

آماده‌باش دستگاه‌های امدادی پلدختر برای مقابله با سیلاب احتمالی

مهر | استان‌ها | شنبه، 03 فروردین 1398 - 17:52
پلدختر- فرماندار پلدختر گفت: با توجه به احتمال بارش شدید باران و وقوع سیلاب در پلدختر از امروز شنبه در پلدختر حالت آماده‌باش اعلام می‌شود.
شهرستان،شنبه،پلدختر،دستياري،سامانه،بارندگي،مسير

نعمت الله دستیاری روز شنبه در گفت وگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: براساس هشدارهای هواشناسی یک سامانه بارشی شنبه شب وارد شهرستان خواهد شد که بیشتر بارش‌ها در روزهای دوشنبه و سه شنبه خواهد بود.
وی افزود: آغاز بارش‌ها را تا عصر یکشنبه به صورت رگباری و پراکنده در شهرستان خواهیم داشت.
فرماندار پلدختر گفت: فعالیت اصلی بارش‌ها و تقویت این سامانه برای تمام نقاط شهرستان یکسان و گاهی با رعد و برق همراه می‌باشد و از عصر روز یکشنبه تا بعد از ظهر سه شنبه ادامه دارد.
دستیاری افزود: تا گذر این سامانه بارشی از منطقه مردم به ویژه مسافران نوروزی از توقف و ایستادن در مسیر سیلاب‌ها و رودخانه‌ها خودداری کنند.
وی خاطرنشان کرد: با توجه به شدت بارش‌ها و احتمال ریزش کوه و سنگ در مسیر جاده‌های مواصلاتی، شهروندان حتی المقدور از سفرهای غیرضروری خودداری کنند.
فرماندار پلدختر به عشایر هشدار داد از تردد در مسیر رودخانه‌ها، بندهای خاکی، کانال‌ها، دره‌ها و ارتفاعات کوه‌ها و مسیل ها در زمان بارندگی بپرهیزند.
دستیاری همچنین با اعلام آماده باش به اعضای ستاد بحران شهرستان از آنها خواست با هماهنگی کامل آماده جلوگیری از هرگونه حوادث احتمالی در بارندگی باشند.
وی از بخشداران پلدختر و معمولان خواست برای جلوگیری از هرگونه حوادث احتمالی ناشی از بارندگی هشدارهای لازم را به دهیاران، شوراها و کشاورزان اطلاع دهند.