خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 09 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

اظهارات وکیل بودیمیر درمورد محروم کردن پرسپولیس

مشرق | ورزشی | یکشنبه، 07 دی 1399 - 12:52
وکیل بازیکن کروات سابق پرسپولیس می‌گوید این باشگاه باید تا ١٢ بهمن تمام مطالبات موکلش را پرداخت کند تا از محرومیت نقل‌وانتقالاتی در امان باشد.
پرسپوليس،پرداخت،ماريو،بدهي،پاسخ،اتوماتيك

به گزارش مشرق، داوور رادیچ وکیل ماریو بودیمیر درباره آخرین وضعیت پرونده شکایت این بازیکن از باشگاه پرسپولیس اظهار کرد: قبل از هر چیز باید بگویم که ماریو بودیمیر به هواداران پرسپولیس احترام می‌گذارد زیرا آنها در آسیا بهترین هستند.
همچنین او به دلیل نتایج خوب پرسپولیس خوشحال است.
وی افزود: دوره‌ای که بودیمیر در تیم پرسپولیس بازی می کرد، یکی از بهترین دوره های زندگی او بود اما اختلافات منجر به صدور رأی علیه پرسپولیس شد.
با توجه به اینکه در ١۵ دسامبر ٢٠٢٠ ( ٢۵ آذر ٩٩) CAS درخواست تجدیدنظر پرسپولیس را رد کرد، حالا آنها فقط تا پایان ژانویه 2021 ( ١٢ بهمن ٩٩) فرصت دارند تا تمام بدهی خود را به ماریو بودیمیر پرداخت کنند.
در غیر این صورت فیفا پرسپولیس را از سه پنجره نقل‌وانتقالاتی محروم می‌کند.
البته اگر بدهی پرداخت شود، پنجره نقل‌وانتقالات هم باز می‌شود.
وکیل ماریو بودیمیر در پاسخ به این سوال که اگر پرسپولیس بدهی خود را پرداخت نکند، آیا محرومیت نقل‌وانتقالاتی در پایان ماه ژانویه ٢٠٢١ (١٢ بهمن ٩٩) به صورت اتوماتیک اعمال می‌شود یا فیفا باید رای جدیدی صادر کند، گفت: اگر پول پرداخت نشود محرومیت نقل‌وانتقالاتی به صورت اتوماتیک اجرا می‌شود و این یعنی پرسپولیس نمی‌تواند در نقل‌وانتقالات زمستان بازیکن جدید جذب کند.
وی در پاسخ به این سوال که آیا از سوی پرسپولیس مذاکراتی برای حل این موضوع انجام شده است یا خیر گفت: تا به حال ١٠ بار مذاکره شده اما هر بار آنها به قول‌های خود عمل نکردند و الان هم دیگر راه حل موضوع با مذاکره بسته است و ما منتظر هستیم طلب بودیمیر به صورت کامل پرداخت شود.
رادیچ در ادامه در پاسخ به سوالی درباره مبلغ طلب بودیمیر هم گفت: حدود ۵٠٠ هزار یورو باید پرداخت شود.