خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 19 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

حسینی: حضور تکواندوکاران خوب انگیزه‌ام را در لیگ بیشتر می‌کند/امیدوارم آرزوی استادم را برآورده کنم

فارس | ورزشی | یکشنبه، 07 دی 1399 - 06:42
المپین تکواندوی کشورمان گفت: حضور تکواندوکاران خوب در مسابقات لیگ، رقابت را پرهیجان‌تر از سال‌های قبل می‌کنند و سطح لیگ را بالا می‌برند.
ليگ،تيم،تكواندوي،مسابقات،ورامين،بازيكنان،شهرداري،حضور،المپيك

المپین تکواندوی کشورمان گفت: حضور تکواندوکاران خوب در مسابقات لیگ، رقابت را پرهیجان‌تر از سال‌های قبل می‌کنند و سطح لیگ را بالا می‌برند.
میرهاشم حسینی در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس در خصوص برگزاری امسال لیگ تکواندوی باشگاه‌های کشور، اظهار داشت: شرایطی که به خاطر بیماری کرونا به وجود آمده است، مسئولان فدراسیون تکواندو صلاح دانستند که با پروتکل‌های بهداشتی ستاد مقابله با کرونا در ورزش لیگ را برگزار کنند.
امسال بازیکنان خوبی همچون سجاد مردانی و مهدی خدابخشی به لیگ بازگشته‌اند و با حضور این تکواندوکاران، مسابقات لیگ هم پرهیجان‌تر از سالهای قبل برگزار می‌شود.
همچنین ملاک اصلی حضور در تیم ملی درخشش در رقابتهای لیگ خواهد بود.
هر بازیکنی که سعی دارد به تیم ملی تکواندو راه پیدا کند باید شایستگی‌های خودش را در مسابقات لیگ به اثبات برساند.
المپین تکواندوی کشورمان با اشاره به اینکه در این فصل مسابقات لیگ در تیم شهرداری ورامین عضویت دارد، عنوان کرد: امسال هم مثل سال گذشته در تیم تکواندوی شهرداری ورامین حضور دارم.
پارسال یکی از بهترین سالهای لیگ برتری من بود.
تیمی که از پایه خوب باشد، همه بازیکنان دوست دارند در آن تیم عضویت داشته باشند.
مسئولان و مربیان تیم شهرداری ورامین دلسور بازیکنان شان هستند.
این فصل قصد نداشتم در لیگ حاضر شوم، ولی تیم تکواندوی شهرداری ورامین شرایطی را برای من فراهم ساخت و مرا قانع کرد تا در رقابتهای لیگ بازی‌ کنم.
حسینی در خصوص اینکه تمامی بازیکنان حاضر در لیگ سعی خواهند کرد که بهترین نمایش‌شان را مقابل المپین‌های تکواندوی ایران به نمایش بگذارند، تاکید کرد: انگیزه خودم هم مقابل حریفان پرقدرت و خوب چند برابر می‌شود تا بتوانم بهترین بازی‌ام را انجام دهم.‌
تکواندوکار میانه‌ای تیم ملی کشورمان قدردان زحمات مربیان خود است و از این رو قصد دارد تا در بازی‌های المپیک توکیو آرزوی اولین مربی‌اش را برآورده کند، خاطرنشان کرد: اولین مربی‌ام در شهر میانه استاد فلاحی‌راد بود.
شاگردان او توانسته‌اند تمامی مدال‌های رده‌های سنی مختلف در مسابقات بین‌المللی را کسب کنند.
فقط مدال المپیک در کلکسیون او وجود ندارد و من تلاش می‌کنم تا آرزوی استادم را برآورده کنم و دل مردم ایران هم با مدال‌آوری‌ام در بازی‌های المپیک توکیو شاد شود.
انتهای پیام/