خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 31 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

کمک ۱۰۰ میلیون تومانی نیکوکار یزدی به ستاد دیه یزد

مهر | استان‌ها | شنبه، 06 دی 1399 - 22:41
یزدـ نیکوکار یزدی مبلغ ۱۰۰ میلیون تومان را برای آزادی زندانیان جرائم غیرعمد به ستاد دیه استان اهدا کرد.
ديه،ستاد،يزد،استان

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روابط عمومی ستاد دیه استان یزد، نیکوکار یزدی با حضور در دفتر مدیر نمایندگی ستاد دیه استان یزد مبلغ یک میلیارد ریال را برای آزادی زندانیان جرائم غیرعمد به ستاد دیه اهدا و زمینه آزادی پنج زندانی محکوم مالی را با مشارکت ستاد دیه استان یزد فراهم کرد.
این نیکوکار یزدی که اصرار داشت نام و تصویرش فاش نشود در این خصوص گفت: این کار را برای رضایت خداوند و باقیات الصاحاتی برای خود انجام داده ام و امیدوارم با این کمک توانسته باشم دل چند خانواده را شاد کرده باشم.