خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 30 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

۳۰کوهنورد درراه مانده درمحور رامیان

مهر | استان‌ها | شنبه، 06 دی 1399 - 21:11
آزادشهر- رئیس جمعیت هلال احمر شهرستان آزادشهر از نجات ۳۰ کوهنورد گمشده در محور برفگیر رامیان به آزادشهر و رهاسازی دو مینی بوس حامل کوهنوردان خبر داد.
آزادشهر،كوهنوردان،شامگاه،ساعته،احمر،هلال

به گزارش خبرنگار مهر، داود خاتمی شامگاه شنبه در خصوص کوهنوردان در راه مانده در محور کوهستانی گلستان، اظهارکرد: در پی گزارش مردمی در شامگاه جمعه مبنی بر در راه ماندن و گم شدن ۳۰ کوهنورد در محور رامیان به شاهرود، محدوده ارتفاعات قله چهل پوق و منطقه تخته بادو، ۱۴ نجاتگر در قالب چهار تیم از شعبه و پایگاه شش آب آزادشهر و هلال احمر علی آباد به منطقه حادثه دیده با تجهیزات مورد نیاز اعزام شدند.
رئیس جمعیت هلال احمر شهرستان آزادشهر افزود: امروز (شنبه) پس از بازگشایی مسیر توسط راهداری، با کمک امدادگران دو مینی بوس حامل کوهنوردان از برف رهاسازی شده و سرنشینان آنکه دو گروه ۱۸ و ۱۲ نفره بودند به محل امن منتقل شدند.
خاتمی بیان کرد: همچنین ۳۰ بسته غذایی ۲۴ ساعته، ۱۰ بسته غذایی ۷۲ ساعته میان حادثه دیدگان توزیع شد.