سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

انفجار در مراسم نوروز در ولایت هلمند افغانستان

فارس | بین‌الملل | شنبه، 03 فروردین 1398 - 11:20
مقامات محلی هلمند اعلام کردند که در 2 انفجار پیاپی در جشن کشاورزان در هلمند 4 نفر کشته و چندین نفر از جمله والی هلمند زخمی شدند. <br/>
انفجار،هلمند،افغانستان،مراسم،جمعيت،نفر

به گزارش خبرنگار سایت افغانستان خبرگزاری فارس، مقامات محلی هلمند اعلام کردند که در 2 انفجار پیاپی در جشن کشاورزان در هلمند 4 نفر کشته و چندین نفر از جمله والی هلمند زخمی شدند.
شاهدان عینی می‌گوید که انفجار اول در داخل ورزشگاه حامد کرزی در خیمه‌ای که در داخل ورزشگاه بر پا شده بود، رخ‌داده است.
بعد از این انفجار مردم در حال ترک محل بودند که انفجار دوم بوقوع پیوست.
این مراسم بمناست نوروز و روز کشاورزی برگزار شده بود، به گفته شاهدان جمعیت زیادی نیز به محل آمده بودند.
گفته می‌شود که در هنگام فرار جمعیت شماری از شرکت کننده نیز در هجوم جمعیت زیر دست و پا گیر ماندند.
به گزارش، همچنین در مراسم جشن عید نوروز در اولین روز سال نیز داعش چند راکت به این مراسم پرتاب کرد که در نتیجه آن 6 نفر جان خود را از دست دادند.
خشونت در حالی در افغانستان از آغاز سال جدید شمسی شدت یافته که مقامات آمریکا و طالبان چندین دور مذاکره را انجام داده و اعلام کردند که به توافقی در مورد خروج نظامیان خارجی و عدم تبدیل شدن افغانستان به مکانی برای تروریسم دست یافتند.
این خبر تکمیل می شود...