سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

تصمیم ترامپ در مخالفت با اعمال تحریم‌های بیشتر علیه کره شمالی

تسنیم | بین‌الملل | شنبه، 03 فروردین 1398 - 11:14
یک منبع آگاه دولت آمریکا از تصمیم رئیس جمهور ایالات متحده در مخالفت با اعمال تحریم‌های جدید علیه کره شمالی خبر داده است.
شمالي،كره،تحريم،آمريكا،اعمال،خزانه،شكست،كشتي،كمك،وزارت

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم به نقل از رویترز، یک منبع آگاه دولت آمریکا گفت: دونالد ترامپ رئیس جمهور ایالات متحده تصمیم گرفته است تا با تحریم های جدید و تمام عیار جدید علیه کره شمالی مخالفت کند.
ترامپ با انتشار توئیتی اعلام کرده است که به وزارت خزانه داری آمریکا دستور داده است تا اعمال تحریم های جدید تمام عیار علیه کره شمالی را متوقف کند.
ولی آمریکا روز جمعه هیچ گونه تحریم جدیدی علیه کره شمالی اعمال نکرده است و این مساله موجب شده تا خبرگزاری ها، نمایندگان کنگره و کارشناسان بر این باور باشند که احتمالا منظور ترامپ، تحریم های اعمال شده از سوی وزارت خزانه داری آمریکا علیه 2 شرکت کشتیرانی چینی است که به زعم واشنگتن به کره شمالی برای دور زدن تحریم ها کمک کرده اند.
در حالی که نشست رهبران آمریکا و کره شمالی طی ماه گذشته در شهر هانوی پایتخت ویتنام با شکست روبرو شد، ایالات متحده روز پنجشنبه تحریم های جدیدی را علیه پیونگ یانگ وضع کرده است.
وزارت خزانه داری آمریکا همچنین نام 67 کشتی را در فهرست کشتی هایی قرار داده است که به انتقال غیرقانونی فرآورده های نفتی به نفتکش های کره شمالی کمک کرده اند.
این کشتی ها همچنین متهم به کمک به کره شمالی برای صادرات زغال سنگ هستند.
مدت کوتاهی پس از توئیت های ترامپ، سارا سندرز سخنگوی کاخ سفید گفت: ترامپ به کیم جونگ اون رهبر کره شمالی علاقمند است و تصور نمی کند این تحریم ها ضروری و لازم باشد.
یک مقام آگاه دولت ترامپ نیز تاکید کرد: توئیت های ترامپ ارتباطی با تحریم های روز پنجشنبه ندارد و این توئیت ها به معنای آن است که در شرایط کنونی هیچ نیازی به اعمال تحریم های جدید علیه کره شمالی نیست.
اعلام تحریم های جدید واشنگتن علیه پیونگ یانگ 3 هفته پس از دومین نشست دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا و کیم جونگ اون رهبر کره شمالی است که با شکست همراه بوده است.
درخواست کره شمالی برای لغو تحریم ها از یک سو و اصرار آمریکا بر توقف برنامه های تسلیحاتی و هسته ای کره شمالی از سوی دیگر موجب شده است تا این نشست با شکست روبرو شود.
انتهای پیام/