خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 01 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

خبر فوت هوادار پرسپولیس دردناک تر از قهرمان نشدن ما بود

مهر | استان‌ها | شنبه، 06 دی 1399 - 15:11
یاسوج- ‌سرمربی تیم فوتبال پرسپولیس تهران با سفر به یاسوج، مدال نایب قهرمانی آسیایی این تیم را به فرزند هوادار فوت شده پرسپولیس اهدا کرد و گفت: فوت هوادار دردناک تر از قهرمان نشدن ما بود.
پرسپوليس،هوادار،تسليت،فوت،محمدي،گل

به گزارش خبرنگار مهر، ساعتی پس از دیدار تیم‌های پرسپولیس ایران و اولسان هیوندای کره جنوبی در فینال لیگ قهرمانان آسیا، خبر سکته و فوت یک هوادار یاسوجی تیم پرسپولیس در رسانه‌ها منتشر شد.
در ابتدا سرمربی و تعدادی از اعضای تیم پرسپولیس با تسلیت در فضای مجازی نسبت به این اتفاق تلخ واکنش نشان دادند.
اما یک روز بیشتر از مصاف تیم‌های پرسپولیس و نساجی نگذشته بود که یحیی گل محمدی خود را به یاسوج رساند و با حضور در خانه مرحوم بهروز خورشیدیان یاسوج ضمن تسلیت مجدد، پیراهن و مدال نایب قهرمانی آسیایی پرسپولیس را به فرزند هوادار فوت شده یاسوجی اهدا کرد.
گل محمدی در بخشی سخنانش گفت: قهرمان نشدن ما خود یک درد داشت و خبر فوت هوادار پرسپولیس دردناک‌تر از قهرمان نشدن ما بود.
گل محمدی تصریح کرد: نمی دانم به چه زبانی به شما تسلیت بگویم و امیدوارم جواب این همه عشق و علاقه را در زمین بدهیم.