خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 17 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

محکومیت ۳.۴ میلیاردی برای احتکار کالای اساسی

ایسنا | سیاسی، استان‌ها | شنبه، 06 دی 1399 - 12:42
مدیرکل تعزیرات حکومتی استان آذربایجان غربی از محکومیت سه میلیارد و ۴۶۶ میلیون ریال جریمه نقدی برای احتکار کالاهای اساسی خبر داد.
احتكار،تعزيرات،حكومتي،سردشت،انبار،نقدي

مدیرکل تعزیرات حکومتی استان آذربایجان غربی از محکومیت سه میلیارد و ۴۶۶ میلیون ریال جریمه نقدی برای احتکار کالاهای اساسی خبر داد.
به گزارش ایسنا به نقل از اداره کل روابط عمومی و تشریفات سازمان تعزیرات حکومتی، محمد اقوامی در این رابطه اظهار کرد: بازرسان صنعت، معدن و تجارت شهرستان سردشت در گزارشی اعلام کردند که از یک انبار مقادیر زیادی کالای اساسی شامل برنج، روغن، شکر، قند و چای کشف کردند.
مدیرکل تعزیرات حکومتی استان آذربایجان غربی افزود: شعبه اول هیات بدوی رسیدگی به تخلفات صنفی شهرستان سردشت با توجه به عدم ثبت انبار و کالاها در سامانه جامع انبارها، تخلف احتکار را محرز اعلان کرد و متهم پرونده به عرضه و فروش کالاهای احتکار شده به قیمت رسمی و پرداخت ۳ میلیارد و ۴۶۶ میلیون ریال جزای نقدی محکوم شد.
انتهای پیام