خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 18 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

اتصال ۶۳هزار مدرسه به شبکه ملی اطلاعات و اینترنت/طرح اولیه سیم کارت اختصاصی دانش آموزی آماده شد

ایسنا | اجتماعی و حوادث | شنبه، 06 دی 1399 - 11:02
مدیرکل دفتر فناوری اطلاعات و ارتباطات وزارت آموزش و پرورش درباره آخرین وضعیت تهیه و توزیع سیمکارت دانش آموزی گفت: طرح اولیه سیم کارت دانش آموزی با احصای قابلیت‌های مورد نیاز سیم کارت اختصاصی دانش‌آموزان آماده شده و با همکاری وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات در حال پیگیری است.
دانش،آموزي،اطلاعات،سيم،ارتباطات،كارت،فناوري

مدیرکل دفتر فناوری اطلاعات و ارتباطات وزارت آموزش و پرورش درباره آخرین وضعیت تهیه و توزیع سیمکارت دانش آموزی گفت: طرح اولیه سیم کارت دانش آموزی با احصای قابلیت‌های مورد نیاز سیم کارت اختصاصی دانش‌آموزان آماده شده و با همکاری وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات در حال پیگیری است.
محمود حبیبی در گفت وگو با ایسنا، با اشاره به راه اندازی سامانه ای جهت رصد و پایش مدارس حاضر در طرح هوشمندسازی مدارس اظهارکرد: تا کنون ۶۳هزار و ۳۳۶ مدرسه به شبکه ملی اطلاعات و اینترنت متصل شده اند.
وی افزود: در ۳۹هزار و ۱۳۴ مدرسه تغییر سرویس انجام و ۱۷هزار و ۷۰۶ مودم جدید در مدارس کشور نصب شده است.
مدیرکل دفتر فناوری اطلاعات و ارتباطات وزارت آموزش و پرورش با بیان اینکه در راستای توانمندسازی معلمان برای استفاده از شبکه شاد متون و ویدئوهای آموزشی لازم را آماده و در شبکه شاد بارگذاری کرده‌ایم، گفت: طرح اولیه سیم کارت دانش آموزی با احصای قابلیت های مورد نیاز سیم کارت اختصاصی دانش آموزان آماده شده و با همکاری وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات در حال پیگیری است.
حبیبی ادامه داد: اقداماتی نیز جهت تامین ابزار هوشمند مانند تبلت دانش آموزی در دست پیگیری است که از جمله آن ها می توان به راه اندازی سامانه نیاز سنجی و توزیع تبلت دانش آموزی اشاره کرد.
وی در پایان گفت: علاوه بر این فرم الکترونیک، اطلس آموزشی جهت شناسایی و رصد میزان دسترسی دانش آموزان به آموزش مجازی، ابزار ارتباطی هوشمند و غیره نیز طراحی و پیاده سازی شده است.
انتهای پیام