خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 29 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

فوت بیش از ۳۷ هزار تهرانی در ۶ ماه نخست سال جاری

باشگاه خبرنگاران | اجتماعی و حوادث | جمعه، 05 دی 1399 - 19:03
در ۶ ماه نخست سال جاری بیش از ۳۷ هزار تهرانی به علت‌های مختلف فوت کردند.
استان،بيشترين،ميزان،فوتي

به گزارش خبرنگار حوزه رفاه و تعاون گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان، بر اساس آمار منتشر شده از سوی سازمان ثبت احوال، در ۶ ماه نخست سال جاری (بهار و تابستان) ۳۷ هزار و ۸۱۲ تهرانی بر اثر عوامل مختلف فوت کردند، این در حالی است که در این مدت در مجموع ۲۴۱ هزار و ۶۷۸ نفر در کل کشور جان خود را از دست داده اند.
پس از استان تهران که دارای بیشترین میزان فوتی در ۶ ماه نخست سال بوده است، استان اصفهان (۱۵ هزار و ۴۹۰ نفر) و استان فارس (۱۲ هزار و ۶۵۰ نفر) دارای بیشترین میزان فوتی‌ها در این مدت بوده‌اند.
همچنین استان تهران در بهار سال ۹۸، ۱۴ هزار و ۱۱ فوتی و در تابستان ۹۸، ۱۴ هزار و ۱۱۳ فوتی داشته است.
گفتنی است؛ در این مدت ۳۸ هزار و ۹۴۷ نوزاد پسر و ۳۶ هزار و ۴۷۷ نوزاد دختر متولد شده‌اند، پس از استان تهران که دارای بیشترین میزان ولادت در این فصول بوده است، به ترتیب استان‌های خراسان رضوی، خوزستان و سیستان و بلوچستان نیز دارای بیشترین میزان ولادت بودند.
بیشتر بخوانید
انتهای پیام/