خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 18 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

شرکت امنیت سایبری اسرائیل هک شد

مشرق | بین‌الملل | جمعه، 05 دی 1399 - 17:41
ساختار سایبری رژیم صهیونیستی همچنان زیر ضربات هکرها قرار داشته و این بار شرکت تامین کننده امنیت شبکه این رژیم به دست هکرها به زیر کشیده شده است.
هكرها،صهيونيستي،رژيم،گزارش،شركت،هكري،حملات

به گزارش مشرق، شبکه ۲۰ تلویزیون رژیم صهیونیستی در گزارشی با پرداختن به این مسئله از سردرگمی ساختار امنیتی و سایبری رژیم صهیونیستی سخن گفت و نوشت آیا واقعا گروه هکری Pay۲Key یک شرکت دیگر اسرائیلی را هدف قرار داده است ؟
چه اهداف دیگری مورد حمله هکرها قرار خواهند گرفت؟
در ادامه گزارش آمده است، گروه هکری Pay۲Key این بار اعلام کرد شرکت خدمات امنیت سایبری و داده‌ای (Portnox) را هک کرده است.
بر اساس این گزارش، مهاجمان در کانال خود در فضای مجازی تعدادی از پرونده‌ها و لیست مشتریان و واژه‌های عبور مورد استفاده مشتریان شرکت (Portnox) منتشر کرده‌اند.
این هکرها اعلام کرده‌اند اطلاعات مذکور مربوط به شرکت‌های اسرائیلی بزرگی همچون ( Elbit و Amdocs و Clalit Health Services و Super) است.
به اذعان این رسانه عبری زبان، اطلاعات منتشر شده تنها اطلاعاتی است که هکرها ترجیح داده‌اند منتشر کنند در حالی که بر اساس گزارش تحقیقی که شرکت «چک پوینت» در رابطه با نوع عملکرد ( Pay۲Key) داشته، شرکت‌ها و مراکز دیگری هم قربانی حملات این گروه هکری شده‌اند اما برای عدم افشای اطلاعاتشان به شکل مخفیانه باج مورد درخواست مهاجمان را پرداخت کرده‌اند.
شبکه ۲۰ تلویزیون رژیم صهیونیستی در پایان تاکید کرد اطلاعات موجود نشان می‌دهند در سه ماه سوم از سال ۲۰۲۰ اسرائیل مهم ترین هدف هکرها بوده است.
گفتنی است به دلیل کثرت حملات سایبری و شکست‌های متوالی ساختار دفاع سایبری در مقابل هکرها، رسانه‌های رژیم صهیونیستی از چندی پیش شروع به انتشار توصیه‌ها و آموزش‌هایی را برای مقابله با حملات سایبری مطرح می‌کنند.