خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 30 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

فعالیت تاکسی هوایی بین شهری تا سال ۲۰۲۴ در ایران

باشگاه خبرنگاران | سلامت و پزشکی | جمعه، 05 دی 1399 - 13:06
منطقی از امکان فعالیت تاکسی هوایی بین شهری در ایران تا سال ۲۰۲۴ خبر داد.
هوايي،تاكسي،شهري،عمود،پرواز،منطقي،شركت

در گفت‌وگو با باشگاه خبرنگاران جوان مطرح شد؛
منوچهر منطقی دبیرستاد توسعه فناوری‌های حوزه فضایی و حمل و نقل پیشرفته در گفت‌وگو با خبرنگار حوزه فناوری گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان، گفت: تاکسی هوایی به دو گروه بین شهری یا استانی و درون شهری تقسیم می‌شود.
تاکسی هوایی بین شهری یا بین استانی از هواپیما‌های کوچک و فرودگاه‌های که بار ترافیکی کمی دارند بهره می‌برد.
با استفاده از تاکسی هوایی و هواپیماهای کوچک می‌توانیم از ۷۰ الی ۸۰ درصد فرودگاه های بدون ترافیک کشور استفاده کنیم.
او ادامه داد: قرار بود مهر امسال آسمان ایران پدیده جدیدی را تجربه کند و تاکسی‌های هوایی بین شهری ، بار بخشی از حمل‌ونقل عمومی کشور را به‌دوش بکشند، اما به دلیل وجود مشکلاتی این مسئله به بهمن ماه موکول شد و قرار است بهمن ماه تاکسی هوایی بین شهری از تهران راه اندازی شود.
منطقی افزود: بخش دیگر تاکسی هوایی که دنیا به سمت آن در حال حرکت است تاکسی هوایی و پهپاد‌هایی عمود پرواز است که می‌تواند یک تا چند نفر را جابجا کند.
تاکسی هوایی عمود پرواز قابلیت دارد هم بین شهری و هم درون شهری فعالیت کند.
او ادامه داد: تا کنون چند شرکت دانش بنیان در بخش دوم تاکسی هوایی فعالیت‌های خوبی را انجام دادند و حتی یک شرکت در سطح بین الملل شناخته شده است.
این شرکت شناخته شده پروژه‌ای دارد که تا سال ۲۰۲۴ به اتمام می‌رسد و پس از آن وارد مرحله آزمایش تاکسی هوایی عمود پرواز می‌شویم.
منطقی گفت: اگر این پروژه دوم با موفقیت انجام شود می‌توانیم اعلام کنیم که زمینه تولید فناوری تاکسی هوایی بین شهری نیز فراهم شده است.
بیشتربخوانید
انتهای پیام/