سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

اعلام مانور ساعت صفر در پایتخت/ لزوم ثبت و ضبط اتفاقات مانور زلزله

ایسنا | اجتماعی و حوادث | جمعه، 05 دی 1399 - 12:00
رئیس سازمان جمعیت هلال احمر جمهوری اسلامی ایران گفت: در مانور زلزله‌ای که امروز (۵ دی) برگزار می‌شود، لازم است تمام اتفاقات ثبت و ضبط شوند تا در موارد مشابه و حوادث واقعی کمترین ایراد را داشته باشیم.
حضور،احمر،هلال،مانور،امداد،جمعيت،تهران،استان،رئيس

رئیس سازمان جمعیت هلال احمر جمهوری اسلامی ایران گفت: در مانور زلزله‌ای که امروز (۵ دی) برگزار می‌شود، لازم است تمام اتفاقات ثبت و ضبط شوند تا در موارد مشابه و حوادث واقعی کمترین ایراد را داشته باشیم.
به گزارش ایسنا، کریم همتی امروز (۵ دی) در جلسه‌ای که به مناسبت روز ایمنی در برابر زلزله برگزار شد، تاکید کرد: مدیر عاملان، معاونان امداد و عوامل ذی‌ربط در محل EOC استان‌ها حضور داشته باشند.
وی با اشاره به اینکه نیروهای هلال احمر کل استان تهران در آماده باش هستند، اظهار کرد: برحسب دستوری که به آنان داده شده است، در منطقه‌ای که محل‌ وقوع زلزله است حضور خواهند داشت و لازم است که مدیران عامل و معاونان امداد تا پایان وقت حضور داشته باشند.
رئیس سازمان جمعیت هلال احمر کشور ادامه داد: در حوزه امداد نیز از تمام معاونان، مهدی ولی‌پور- رییس سازمان امداد و نجات جمعیت هلال احمر- خواسته می‌شود در محل مستقر شوند و تا پایان مانور در آنجا حضور داشته باشند.
همتی در پایان با تاکید بر لزوم دقت در ثبت و ضبط تمام اتفاقات گفت: ساعت ورود همکاران، عدم حضور آنان، ایراداتی که احیانا در استان‌ها وجود دارد و هرنوع اشکال در برقراری ارتباط باید ثبت و ضبط شوند تا در موارد مشابه و حوادث واقعی کمترین ایراد را داشته باشیم.
به گزارش ایسنا با حضور رئیس جمعیت هلال احمر، مانور ساعت صفر در استان تهران اعلام و بر اساس این مانور، زلزله ای با قدرت ۵.۷ در مقیاس ریشتر و عمق ۱۰ کیلومتری زمین، شهرستان اسلامشهر را لرزاند.
رئیس سازمان امداد و نجات، مدیر عامل جمعیت هلال احمر استان تهران، مدیر کل بحران استانداری تهران و دیگر مسئولان در مرکز کنترل و هماهنگی عملیات هلال‌احمر استان تهران و دیگر مدیران عامل استان‌ها به صورت ویدیو کنفرانسی در این مانور حضور دارند.
انتهای پیام