خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 30 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

دیدار چاووش اوغلو با لاوروف درباره قره باغ

ایسنا | بین‌الملل | جمعه، 05 دی 1399 - 10:14
سخنگوی وزارت امور خارجه روسیه گفت، مولود چاووش اوغلو، وزیر امور خارجه ترکیه از تاریخ ۲۹ دسامبر عازم یک سفر کاری به سوچی روسیه خواهد شد و طی این سفر با همتای روسیه ای خود دیدار خواهد کرد.
روسيه،خارجه،وزير،امور،چاووش،اوغلو،مولود،سخنگوي

سخنگوی وزارت امور خارجه روسیه گفت، مولود چاووش اوغلو، وزیر امور خارجه ترکیه از تاریخ ۲۹ دسامبر عازم یک سفر کاری به سوچی روسیه خواهد شد و طی این سفر با همتای روسیه ای خود دیدار خواهد کرد.
به گزارش ایسنا، بر اساس گزارش خبرگزارش تاس، ماریا زاخارووا، سخنگوی وزارت امور خارجه روسیه اظهار کرد، انتظار می رود مولود چاووش اوغلو، وزیر خارجه ترکیه و سرگئی لاوروف، وزیر خارجه روسیه به صورت دقیق درباره مسائل مربوط به اجرای بیانیه سه جانبه امضا شده میان روسیه، ارمنستان و جمهوری آذربایجان در تاریخ ۹ نوامبر به بحث بپردازند.
تمرکز بر کاهش ریسک درگیری های احتمالی و ارائه کمکهای انسان دوستانه به کشورها و فعالیت مرکز نظارتی روسیه-ترکیه برای کنترل آتش بس در منطقه جنگ قره باغ خواهد بود.
به گفته زاخارووا این دو وزیر در دستور کارشان "طیف وسیعی از مسائل منطقه ای و بین المللی دیگر" شامل وضعیت در مناطقه خاور میانه، شمال آفریقا، قفقاز، آسیای مرکزی، اوکراین و دریای سیاه را دارند.
وی افزود، علاوه بر آن این دو وزیر درباره راه های بهبود تاثیر تعامل در حوزه های سازمان های بین المللی به بحث خواهند پرداخت.
انتهای پیام