خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 02 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

تاریخ کردستان را در موزه سنندج دنبال کنید

فارس | برگزیده، استان‌ها | شنبه، 03 فروردین 1398 - 07:03
تاریخ کردستان را در موزه سنندج دنبال کنید
موزه،سنندج،تاريخي

فیلم تاریخ کردستان را در موزه سنندج دنبال کنید موزه سنندجی یکی از مکان‌های جاذب گردشگران است که در حال حاضر 750 تا 800 قطعه اشیای تاریخی مربوط به دوره‌های پیش از تاریخ تا دوره معاصر که بیشتر آنها از قلعه زیویه و غار کرفتو کشف شده‌ است در ویترین‌های این موزه حفظ و نگهداری می‌شود.
موزه سنندج در مرکز این شهر در خیابان امام خمینی در مجاورت بناهایی تاریخی چون خانه حبیبی، عمارت آصف، مسجد دارالاحسان و خانه مجتهدی قرار دارد.
در حال حاضر 750 تا 800 قطعه اشیای تاریخی مربوط به دوره‌های پیش از تاریخ تا دوره معاصر که بیشتر آنها از قلعه زیویه و غار کرفتو کشف شده‌ است در ویترین‌های موزه سنندج حفظ و نگهداری می‌شود.
انتهای پیام/2330/70