جوایز مدال آوران ایران در صربستان اهدا شد
عموزاد و ساروی با کسب مدال برنز در رقابتهای جام جهانی کشتی صربستان، 1500 فرانک جایزه دریافت کردند.

به گزارش خبرگزاری فارس، جوایز نقدی مدال آوران ایران در رقابتهای جام جهانی کشتی انفرادی صربستان به آن ها اهداء شد.کشور صربستان میزبان جام جهانی برای هر وزن جایزه 10 هزار فرانکی در نظر گرفته بود که به نفر اول 4 هزار فرانک، نفر دوم 3 هزار فرانک و نفرات سوم هر وزن 1500 فرانک سوئیس تعلق میگرفت.
رحمان عموزاد خلیلی و محمدهادی ساروی آزاد و فرنگی کار کشورمان در این مسابقات به مدال برنز دست یافتند اما صربستانی ها جوایز نمایندگان کشورمان را در حین مسابقات اهداء نکردند و با توجه به مشکلات انتقال ارز به ایران قرار شد که فدراسیون کشتی مبلغ جوایز نمایندگان کشورمان را از محل بدهی هایش به اتحادیه جهانی به آن ها اهداء کند.
بر این اساس علیرضا دبیر رئیس فدراسیون صبح امروز با حضور در خانه کشتی شهید ابراهیم هادی اردوی تیم های ملی کشتی، جوایز عموزاد و ساروی را به آن ها اهداء کرد.
بدین ترتیب مجموع بدهی های فدراسیون کشتی به اتحادیه جهانی کشتی به 16600 فرانک کاهش یافت.
انتهای پیام/