خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 23 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

تعلیق و ابطال ۲۶ پروانه استاندارد در استان ایلام

مهر | استان‌ها | پنجشنبه، 04 دی 1399 - 14:59
ایلام-مدیرکل استاندارد استان ایلام از تعلیق و ابطال ۲۶ پروانه استاندارد در ایلام طی سال جاری خبر داد.
استاندارد،پروانه،علامت،فقره،كاربرد

مهناز همتی در گفتگو با خبرنگار مهر با اشاره به اینکه در ۹ ماهه نخست سال جاری، تعداد ۲۶ فقره پروانه کاربرد علامت استاندارد در استان تعلیق و ابطال شده است، اظهار کرد: با تعلیق ۱۰ فقره پروانه کاربرد علامت استاندارد اجباری و ابطال ۱۶ فقره پروانه استاندارد اجباری و تشویقی در طول این مدت، با صدور ۱۹ فقره پروانه کاربرد علامت استاندارد نیز موافقت شد.
مدیرکل استاندارد استان ایلام، تأکید کرد: واحدهای‌تولیدی که پروانه آنها تعلیق شده است، حداکثر سه ماه فرصت دارند تا نسبت به رفع نواقص و احراز شرایط استاندارد اقدام کنند، در غیر این صورت پروانه کاربرد علامت استاندارد آنها ابطال و از ادامه فعالیت منع خواهند شد.
همتی در پایان با بیان اینکه این اداره کل در سال ۹۹، با تحقق شعار سال جهش تولید و همچنین در راستای استانداردسازی محصولات تولیدی استان و نظر به اهمیت تولید محصول با کیفیت در استان، گام برداشته است، افزود: تعداد ۹ فقره پروانه کاربرد علامت استاندارد اجباری و تشویقی با توجه به رعایت الزامات استاندارد نیز تمدید اعتبار شد.