خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 15 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

«طارمی» پنالتی گرفت؛ پورتو فاتح سوپر جام پرتغال شد

مشرق | ورزشی | پنجشنبه، 04 دی 1399 - 13:41
تیم فوتبال پورتو با برتری دو بر صفر مقابل رقیب دیرینه خود بعنی بنفیکا، سوپرجام پرتغال را از آن خود کرد.
پورتو،دقيقه،طارمي،بنفيكا،پنالتي،پرتغال

به گزارش مشرق، دیدار سوپر جام فوتبال باشگاه‌های پرتغال از ساعت ۳۰ دقیقه بامداد پنجشنبه بین تیم‌های پورتو و بنفیکا برگزار شد و پورتو موفق به برتری دو بر صفر گردید.
تقابل تیم‌های پورتو و بنفیکا که رقیبان سنتی فوتبال پرتغال هستند همواره از حساسیت بالایی برخوردا است که این بازی هم اهمیت زیادی داشت.
بازی در حالی اغاز شد که «مهدی طارمی» همچون دیدارهای اخیر در ترکیب اصلی پورتو قرار داشت و همراه با «موسی مارگا» زوج خط حمله این تیم پرافتخار را تشکیل می‌داد.
طارمی در دقیقه ۲۵ در آستانه گلزنی با خطای واضح دروازه‌بان بنفیکا سرنگون شد تا داور نقطه پنالتی را نشان دهد.
با این اوصاف روند پنالتی گرفتن طارمی برای پورتو همچنان ادامه یافت.
«سرجیو اولیویرا» پشت توپ ایستاد و از این بخت طلایی استفاده کرد تا پورتو به گل نخست دست یابد.
مهاجم ایرانی تیم پورتو در دقیقه ۷۷ تعویض شد و جای خود را به «لوییس دیاز» داد که همین بازیکن موفق شد در دقیقه ۹۰ گل دوم پرتو را به ارمغان آورد.