خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 10 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

بارش برف و باران درچهارمحال وبختیاری / محورهای ارتباطی لغزنده است

مهر | استان‌ها | پنجشنبه، 04 دی 1399 - 11:12
شهرکرد- مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای چهارمحال و بختیاری با اشاره به بارش برف و باران در استان، گفت: محورهای ارتباطی در حال حاضر لغزنده است.
چهارمحال،بختياري،برف،اشاره

عزیز الله روشن در گفت‌وگو با خبرنگار مهر با اشاره به بارش برف و باران در چهارمحال و بختیاری اظهار داشت: یک سامانه بارشی از شامگاه چهارشنبه در استان فعال شده است.
وی گفت: در حال حاضر شدت بارش‌ها در شهرستان کوهرنگ گزارش شده است.
مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای چهارمحال و بختیاری تاکید کرد: تردد بدون زنجیر چرخ در گردنه‌های این شهرستان امکان پذیر نیست.
روشن با اشاره به اینکه بارش برف در گردنه «چری» شهرستان کوهرنگ بیش از ۲۰ سانتی متر گزارش شده است، تاکید: برف روبی گردنه چری آغاز شده است.
وی در ادامه با اشاره به اینکه ۴۳ هزار تن شن و نمک در راهدارخانه‌های چهارمحال و بختیاری ذخیره سازی شد، اظهار داشت: در حال حاضر ۳۱ راهدار خانه دائمی در استان وجود دارد.
شهرکرد- مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای چهارمحال و بختیاری با اشاره به آغاز بارش برف و باران در استان گفت: محورهای ارتباطی در حال حاضر لغزنده است.