سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

دو مخزن کرایژنیک بیمارستان شهیدجلیل و رجایی گچساران راه اندازی شد

مهر | استان‌ها | پنجشنبه، 04 دی 1399 - 10:02
یاسوج- معاون توسعه مدیریت، منابع و برنامه ریزی دانشگاه علوم پزشکی یاسوج گفت: دو مخزن کرایژنیک بیمارستان شهید جلیل یاسوج و بیمارستان شهید رجایی گچساران نصب و راه اندازی شدند.
اكسيژن،تني،بيماري،ياسوج،مخزن،مايع،بيمارستان،استان،شيوع

به گزارش خبرگزاری مهر، جلال پورانفرد افزود: بیمارستان شهید بهشتی یاسوج نیز دستگاه اکسیژن ساز ۶۰۰ لیتری خود را دریافت کرده است.
وی بیان داشت: مخزن ۳۰ تنی بیمارستان امام خمینی دهدشت نیز در حال ارسال است و فونداسیون نصب این مخزن نیز آماده است.
پورانفرد تصریح کرد: در شیوع بیماری کرونا، مشکل اصلی استان، نحوه تولید اکسیژن مایع بود که با رایزنی‌هایی که استاندار، رئیس و معاونین درمان و توسعه دانشگاه علوم پزشکی یاسوج در سطح وزارتخانه داشتند، خوشبختانه مقرر شد که اکسیژن مایع از پتروشیمی پارسیان عسلویه تأمین شود و خوشبختانه یک محموله ۲۰ تنی در یاسوج و یک محموله ۲۰ تنی نیز در گچساران تخلیه شده است.
وی افزود: اگر اکسیژن مایع را خریداری می‌کردیم باید برای هر تن ۷ میلیون تومان هزینه می‌کردیم اما با رایزنی‌های صورت گرفته این اکسیژن به صورت رایگان در اختیار دانشگاه قرار خواهد گرفت و مشکل کمبود اکسیژن در استان مرتفع می‌شود.
پورانفرد اظهار داشت: با شیوع بیماری کووید ۱۹، در استان بیمارستان‌های ما از لحاظ برخی زیرساخت‌ها آمادگی لازم برای مقابله با بیماری را نداشتند و مهمترین کمبود ما اکسیژن رسانی به بیماران بود.
وی افزود: دستگاه‌های اکسیژن ساز ما یا قدیمی بودند یا به تعداد کافی برای تخت‌های بیمارستانی پیش‌بینی نشده و یا با افزایش ظرفیت بیمارستان‌ها پاسخگو نبودند و با روند پیشرفت بیماری و افزایش نیاز بیماران به اکسیژن با مشکل روبه‌رو می‌شدیم که در همین راستا رایزنی‌هایی با وزارت بهداشت داشتیم و اعتبار برای خرید اکسیژن ساز بیمارستان‌ها و مراکز خدمات درمانی به استان تخصیص داده شد.
پورانفرد بیان داشت: در اولین کمیته خرید، به این نتیجه رسیدیم که با توجه به کمبود دستگاه اکسیژن ساز در کشور در مقطعی از زمان پیشرفت و شیوع بیماری کووید ۱۹، تصمیم بر این شد که دانشگاه سه مخزن کرایژنیک ذخیره اکسیژن مایع را خریداری کند و یک مخرن ۳۰ تنی برای بیمارستان شهید جلیل یاسوج، یک مخزن ۳۰ تنی برای بیمارستان امام خمینی دهدشت و یک مخرن ۲۰ تنی اکسیژن برای گچساران خریداری شد.