خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 24 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

۱۲۰ واحد صنفی متخلف در بروجرد پلمب شدند

ایسنا | استان‌ها | پنجشنبه، 04 دی 1399 - 09:55
رئیس اداره صمت بروجرد گفت: ۱۲۰ واحد صنفی متخلف در شهرستان پلمب شدند.
شهرستان،آزادبخت،پلمب،تعزيرات

ایسنا/لرستان رئیس اداره صمت بروجرد گفت: ۱۲۰ واحد صنفی متخلف در شهرستان پلمب شدند.
حمید آزادبخت در گفت‌وگو با ایسنا، اظهار کرد: بازرسی و نظارت بر بازار شهرستان نتیجه خوبی به دنبال داشته که امیدواریم این نتیجه سلامتی مردم باشد.
وی تصریح کرد: از ۱۵ مهرماه سال جاری تاکنون ۳۶۰۰ بازرسی در شهرستان انجام شده که ۲۸۰ پرونده متشکله با مبلغی بر یک میلیارد و ۱۰۰ میلیون تومان به تعزیرات حکومتی و اتاق اصناف ارجاع داده شده است.
رئیس اداره صمت بروجرد خاطرنشان کرد: از این تعداد پرونده ۲۳۵ فقره به تعزیرات حکومتی ارجاع داده شده است.
آزادبخت اضافه کرد: همچنین در مدت یاد شده ۱۲۰ واحد صنفی متخلف در شهرستان پلمب شده که از این تعداد بخشی مربوط به حوزه کرونا است.
وی بیان کرد: ۱۸۱ گشت مشترک برگزار شده و بازرسی‌ها و تشکیل گشت‌های مشترک نتایج خوبی را در پی داشته است.
انتهای پیام