خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 11 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

۳۰ درصد از نیروی کار کردستان در حوزه کشاورزی شاغل هستند

مهر | استان‌ها | چهارشنبه، 03 دی 1399 - 20:31
سنندج- رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان کردستان گفت: بر اساس آمارهای رسمی ۳۰درصد اشتغالزایی در استان مربوط به بخش کشاورزی است.
اشتغال،جلسه،اظهار،حوزه،سپري،كردستان،تسهيلات

به گزارش خبرنگار مهر، فرید سپری در جلسه استانی شورای اشتغال و سرمایه گذاری اظهار کرد: ۳ هزار و ۴۴ طرح با ۳۳۳ میلیارد تومان اعتبار برای دریافت تسهیلات در بخش اشتغال پایدار روستایی به بانک‌ها معرفی شدند.
وی افزود: تا کنون ۲ هزار و ۹۸۲ طرح موفق به دریافت ۲۳۹ میلیارد تومان شده‌اند و در مجموع برای ۴ هزار و ۵۰۰ نفر اشتغالزایی شده است.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی کردستان نیز در این جلسه اظهار داشت: افزایش ظرفیت سردخانه‌ها و گلخانه‌ها، ایجاد باغات، شیلات، تولید گوشت قرمز و شیر از جمله حوزه‌هایی است که تسهیلات اشتغال زایی به آنان تعلق گرفته است.
سپری اعلام کرد: با توجه به آمارهای رسمی حوزه کشاورزی سهم ۳۰ درصدی از اشتغال کردستانی‌ها را به خود اختصاص داده است و این حوزه ظرفیت بیشتری برای توسعه اشتغال در استان دارد.
استاندار کردستان نیز در این جلسه خواستار تغییر در رویکرد فعالیت‌ها و برنامه‌ها برای دستیابی به تحول امید آفرین شد.
بهمن مرادنیا با بیان اینکه ادامه روند فعلی تلاش‌ها منجر به دستاوردهای امید بخش در حوزه اشتغال و کارآفرینی نمی‌شود از مدیران دستگاه‌های اجرایی، بانک‌ها و فرمانداران خواست رویکردی جدید در خدمت‌رسانی به مردم انتخاب کنند.
وی اظهار داشت: دولت با تمام توان آماده خدمت رسانی به کارآفرینان کردستانی و ایجاد اشتغال برای جوانان در استان است و مسئولان هم باید به این مهم جامه عمل بپوشانند.