خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 25 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

تکمیل زنجیره تولید منیزیت با اجرای طرح تولید فرآورده‌های نسوز در خراسان‌جنوبی

ایسنا | استان‌ها | چهارشنبه، 03 دی 1399 - 16:13
رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت خراسان جنوبی گفت: با اجرای طرح تولید فرآورده‌های نسوز در سربیشه زنجیره تولید ماده معدنی ارزشمند منیزیت در استان کامل می‌شود.
توليد،طرح،معدن،جنوبي،سربيشه،نسوز،معدني،خراسان،سازمان،منيزيت

ایسنا/خراسان جنوبی رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت خراسان جنوبی گفت: با اجرای طرح تولید فرآورده‌های نسوز در سربیشه زنجیره تولید ماده معدنی ارزشمند منیزیت در استان کامل می‌شود.
عباس جرجانی، امروز چهارشنبه سوم دی در بازدید میدانی از این طرح اظهار کرد: عملیات اجرایی طرح تولید آجر و جرم های نسوز کارخانه اکسید منیزیم سربیشه در سال ۹۸ توسط شرکت تهیه و تولید مواد نسوز کشور و در شهرک صنعتی سربیشه آغاز شده است.
به گزارش ایسنا، وی، روند پیشرفت این طرح را مثبت ارزیابی و اظهار کرد: این طرح بزرگ در حال حاضر حدود ۷۵ درصد پیشرفت فیزیکی دارد و امیدواریم با توجه به خرید ماشین آلات مورد نیاز و همچنین پیگیری‌ها و تلاش‌های صورت گرفته، در سه ماهه اول سال آینده به بهره‌برداری برسد.
رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت خراسان جنوبی ادامه داد: پیش بینی می‌شود با راه‌اندازی این طرح با سرمایه گذاری بالغ بر ۱۰۰ میلیارد تومان و ظرفیت تولید سالانه ۹۶ هزار تن انواع فرآورده‌های نسوز، زمینه اشتغال مستقیم برای بیش از ۱۵۰ نفر در این شهرستان فراهم شود.
جرجانی با اشاره به اینکه خراسان جنوبی استانی معدنی و قطب تولید منیزیت، زغالسنگ و بنتونیت کشور است، تصریح کرد: در راستای تکمیل زنجیره تولید مواد معدنی شاخص به عنوان یک ظرفیت و مزیت استان و همچنین راه اندازی واحدهای صنعتی مبتنی بر معدن و ایجاد ارزش افزوده و اشتغال پایدار، ایجاد و توسعه صنایع معدنی حول ظرفیت‌های بخش معدن استان در اولویت و دستور کار ویژه این سازمان است.
رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت خراسان جنوبی خاطرنشان کرد: کارخانه اکسید منیزیم سربیشه اولین و بزرگترین کارخانه فرآوری منیزیت و تولید انواع اکسید منیزیم در کشور است که محصولات تولیدی آن منحصر به فرد بوده و توانسته جایگزین فرآورده‌های وارداتی مشابه شود.
انتهای پیام