خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 29 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

تمرین اختصاصی نادری و دیاباته و غیبت شجاعیان+عکس

فارس | ورزشی | چهارشنبه، 03 دی 1399 - 14:42
تمرین آماده سازی تیم فوتبال استقلال برای دیدار با گل‌گهر سیرجان در ورزشگاه نفت تهرانسر برگزار شد.
تمرين،تيم،استقلال،فوتبال،حضور،سيرجان

به گزارش خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس، تیم فوتبال استقلال از ساعت 13 در زمین ورزشگاه نفت تهرانسر تمرینات آماده سازی خود را برای بازی با گل‌گهر سیرجان پیگیری کرد.
* محمد نادری که از ناحیه کشاله دچار مصدومیت شده است امروز در تمرین آبی پوشان حاضر شد اما با اعضای کادر پزشکی تمرین کرد.همچنین شیخ دیاباته همانند روزهای گذشته به تمرینات اختصاصی پرداخت.
*داریوش شجاعیان به دلیل حضور در کلینیک در تمرین امروز حضور نداشت.فردین رابط نیز در اردوی تیم ملی جوانان در تاجیکستان حضور دارد.
* بازیکنان استقلال امروز 90 دقیقه تمرین تاکتیکی انجام دادند و البته در بخشی از تمرین به هندبال پرداخته و در پایان هم فوتبال درون تیمی بین دو تیم سبز و زرد برگزار شد.
به گزارش فارس، تیم فوتبال استقلال روز 10 دی در سیرجان میهمان گل‌گهر خواهد بود.
انتهای پیام/