خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 25 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

شاکله لایحه بودجه تغییر نمی‌کند/ اصلاح بودجه در حد توان دولت خواهد بود

باشگاه خبرنگاران | سیاسی | چهارشنبه، 03 دی 1399 - 12:42
رئیس دفتر رئیس جمهور گفت: بنای دولت بر تعامل است اما اصلاح بودجه در حد توان دولت خواهد بود.
قانون،دولت،رئيس،واعظي،سند،انتخابات

واعظی در حاشیه جلسه هیئت دولت:
به گزارش خبرنگار دولت گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان، محمود واعظی، رئیس دفتر رئیس‌جمهور، در حاشیه جلسه هیئت دولت در جمع خبرنگاران با اشاره به بررسی طرح اصلاح قانون انتخابات ریاست‌جمهوری در مجلس، اظهار کرد: هنوز این طرح تبدیل به قانون نشده است و دولت نمی‌تواند درباره طرحی که امروز در مجلس بحث و بررسی می‌شود و ممکن است با بخشی از آن هم مخالف باشیم، نظر دهد.
او افزود: من فکر می‌کنم حتما لازم است قانون انتخابات ریاست جمهوری بازنگری شود و از این شرایطی که همه می‌آیند نام‌نویسی می‌کنند بدون اینکه آمادگی و شرایط داشته باشند، خارج شویم.
اصل اصلاح قانون انتخابات خوب است، اما ممکن است مواردی که به این قانون اضافه و کم می‌شود در عمل یا مشکلاتی ایجاد کند یا محدودیت‌هایی بوجود آورد.
واعظی همچنین گفت: باید صبر کنیم بررسی این قانون به اتمام برسید و بعدا همه با هم آن را قضاوت کنیم.
رئیس دفتر رئیس جمهور در مورد قراردادن ردیف بودجه‌ای برای سند ۲۰۳۰ در لایحه بودجه عنوان کرد: آنچه سیاست دولت است سند ۲۰۳۰ در بحث آموزش حذف شده است.
وزیر آموزش و پرورش و رئیس سازمان برنامه و بودجه هم در جریان نبودند این مورد اشتباهی بوده که در سند پشتیبان بوده و امیدوارم عمدی نبوده باشد و سهوی بوده و حتما با آن فرد برخورد می‌شود.
ادامه دارد...