خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 20 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

تک آهنگ علیرضا قربانی و احسان خواجه‌امیری منتشر می‌شود

باشگاه خبرنگاران | فرهنگی و هنری | چهارشنبه، 03 دی 1399 - 12:41
دفتر موسیقی معاونت هنری وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، در هفته سوم آذرماه مجوز انتشار ۸۴ تک آهنگ و یک آلبوم را صادر کرد.
آهنگسازي،قطعه،مجوز،انتشار،موسيقي،پوريا

به گزارش حوزه موسیقی گروه فرهنگی باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از روابط عمومی دفتر موسیقی وزارت ارشاد، آلبوم «ماهور» به آهنگسازی «پوریا خادم» در ژانر کلاسیک تنها آلبومی بود که در هفته سوم آذر ماه مجوز انتشار را دریافت کرد.
در میان مجوز‌های صادره در بخش تک آهنگ‌ها نیز می‌توان به قطعه «من نیستم که ببینم» به خوانندگی «علیرضا قربانی» و آهنگسازی «آرش گوران»، قطعه «مسافرخونه» به خوانندگی «احسان خواجه امیری» و آهنگسازی «پوریا بابایی»، دو قطعه «دلبرانه» و «تب عشق» با آهنگ و صدای «محسن ابراهیم زاده» و «امضا» با آهنگ و صدای «سهراب پاکزاد» اشاره کرد.
گزارش صدور مجوز هفتگی دفتر موسیقی هر هفته در قالب خبر منتشر می‌شود.
برای این آثار صرفاً مجوز انتشار صادر شده و زمان انتشار آن در اختیار مالک اثر است.
انتهای پیام/