سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

تشریح تصادف زنجیره‌ای عوارضی ملک‌آباد

ایسنا | استان‌ها | جمعه، 02 فروردین 1398 - 19:17
مدیر روابط عمومی مرکز مدیریت حوادث و فوریتهای پزشکی دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: در تصادف زنجیره‌ای عوارضی مُلک‌آباد یک نفر کشته، چهار مامور پلیس و هشت نفر دیگر مصدوم شدند.
نفر،مصدومان،عوارضي،تصادف،پليس،دستگاه

مدیر روابط عمومی مرکز مدیریت حوادث و فوریتهای پزشکی دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: در تصادف زنجیره‌ای عوارضی مُلک‌آباد یک نفر کشته، چهار مامور پلیس و هشت نفر دیگر مصدوم شدند.
علیشاهی در گفت‌وگو با ایسنا، با اعلام این خبر، اظهار کرد: صبح امروز به دلیل بارندگی شدید و مه‌آلود بودن هوا دو دستگاه خودرو پراید در نزدیکی ایستگاه عوارضی با یکدیگر برخورد می‌کنند که سپس یک دستگاه اتوبوس هم به آن‌ها می‌خورد و تعدادی خودروی دیگر نیز به صورت زنجیروار تصادف می‌کنند.
خودروها به ایستگاه عوارضی هم برخورد می‌کنند و عابران پیاده هم دچار صدمه می‌شوند.
وی افزود: به محض اطلاع از این حادثه سه دستگاه آمبولانس و یک اتوبوس آمبولانس به محل حادثه اعزام کردیم و مجروحان را به بیمارستان شهید کامیاب انتقال دادیم.
علیشاهی خاطرنشان کرد: در این تصادف یک نفر متاسفانه فوت شد و 12 نفر دیگر مصدوم شدند.
چهار نفر از مصدومان ماموران پلیس هستند که در آن محل حضور داشتند.
وی ادامه داد: حال یک نفر از مصدومان که پلیس هم هستند وخیم است اما سایر مصدومان وضعیت بدی ندارند.
انتهای پیام