خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 19 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

روزنامه‌نگار در تبعیدِ ترکیه به 27 سال زندان محکوم شد

فارس | بین‌الملل | چهارشنبه، 03 دی 1399 - 12:14
سردبیر سابق روزنامه جمهوریت ترکیه که درباره ارسال سلاح توسط ترکیه به تروریست‌های سوری افشاگری کرده بود، به 27 سال زندان محکوم شد.
تركيه،آلمان،افشاگري،جمهوريت

سردبیر سابق روزنامه جمهوریت ترکیه که درباره ارسال سلاح توسط ترکیه به تروریست‌های سوری افشاگری کرده بود، به 27 سال زندان محکوم شد.
به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری فارس، دادگاهی در ترکیه روز چهارشنبه «جان دوندار» روزنامه‌نگار و سردبیر سابق روزنامه «جمهوریت» این کشور را به طور غیابی به ۲۷ سال زندان محکوم کرد.
دوندار پس از متهم شدن به جاسوسی از طرف دادستان‌های ترکیه در سال ۲۰۱۶ به آلمان گریخت و هم اکنون در این کشور زندگی می‌کند.
همسر وی نیز علی‌رغم اینکه گذرنامه‌اش توسط ترکیه ضبط شده، در سال ۲۰۱۹ موفق شد از ترکیه خارج شود و به آلمان برود.
دوندار در سال ۲۰۱۵ اسنادی از سازمان اطلاعات ترکیه درباره ارسال تسلیحات به تروریست‌های وابسته به ترکیه در سوریه منتشر و افشاگری کرده بود.
اقامت دوندار در آلمان باعث ایجاد تنش‌های سیاسی میان برلین و آنکارا نیز شده بود.
انتهای پیام/ص