خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 29 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

سهم 30 درصدی محور قدیم ساوه‌غرق‌آباد از تصادفات شهرستان/۱۵ کشته و ۶۸ زخمی فقط در ۶ ماه

ایسنا | اقتصادی، اجتماعی و حوادث، استان‌ها | چهارشنبه، 03 دی 1399 - 11:41
نماینده مردم ساوه و زرندیه در مجلس شورای اسلامی گفت: ۳۰ درصد تصادفات در حوزه استحفاظی محورهای مواصلاتی شهرستان ساوه در محور قدیم ساوه به همدان رخ می‌دهد.
ساوه،محور،مواصلاتي،غرق،قديم،تعريض،رديف،احداث،كنارگذر،سوانح،ا ...

ایسنا/مرکزی نماینده مردم ساوه و زرندیه در مجلس شورای اسلامی گفت: ۳۰ درصد تصادفات در حوزه استحفاظی محورهای مواصلاتی شهرستان ساوه در محور قدیم ساوه به همدان رخ می‌دهد.
حجت‌الاسلام محمد سبزی امروز چهارشنبه سوم دیماه در جریان بازدید معاون وزیر راه و شهرسازی و مدیرعامل شرکت ساخت و توسعه زیربناهای حمل‌ونقل کشور از کنارگذر در حال احداث ساوه و محور قدیم ساوه به غرق آباد در گفت‌وگو با خبرنگاران اظهار کرد: ساوه به دلیل قرار گرفتن در شاهراه مواصلاتی کشور با حجم بالای تردد وسایط نقلیه سبک و سنگین مواجه است و بالتبع آمار سوانح جاده ای آن بسیار بالاست.
وی بهره برداری از کنارگذر ساوه را عاملی جهت جلوگیری از ورود کامیون به داخل شهر و کاهش بار ترافیکی محورهای مواصلاتی این شهرستان دانست و افزود: از سالیان گذشته عملیات اجرایی این پروژه آغاز شده و متاسفانه به دلیل محدودیت منابع مالی، روند اجرای آن با کندی مواجه شده است.
وی طول این کنارگذر را ۲۵ کیلومتر در دو لاین رفت و برگشت اعلام کرد و افزود: هم اکنون عملیات اجرایی این پروژه عمرانی به اتمام رسیده و با برطرف کردن نواقص موجود باید هرچه سریعتر به بهره برداری برسد.
نماینده مردم ساوه و زرندیه تاخیر در بهره‌برداری از پروژه‌های عمرانی را مصداق اتلاف سرمایه های کشور و بیت المال بیان کرد و گفت: این پروژه ملی باید تا پایان سال زیر بار ترافیک برود تا از هدررفت سرمایه‌ها جلوگیری شود.
وی در خصوص تعریض و دوبانده کردن محور قدیم ساوه به غرق آباد نیز گفت: براساس اعلام وزارت راه و شهرسازی در محورهای مواصلاتی که اتوبان یا آزادراه احداث می شود امکان تعریض و بهسازی محورهایی که در گذشته احداث شده و در موازات این اتوبان ها یا آزادراه ها قرار دارند وجود ندارد و ردیف اعتباری برای آنها تخصیص نخواهد یافت.
حجت الاسلام سبزی با تاکید بر اینکه حجم بالای سرمایه گذاری و اشتغال ایجاد شده در حدفاصل شهرهای ساوه تا غرق آباد منجر به افزایش بار ترافیکی محور قدیم شده است، افزود: هم اکنون در مجتمع شیروگوشت دامدشت ساوه مستقر در این محور مواصلاتی، افزون بر ۱۵۰۰ نفر اشتغال ایجاد شده و افراد روزانه باید این مسیر پرتردد و خطرناک را با خودروی شخصی خود بپیمایند.
همچنین تعداد زیادی روستا در این مسیر وجود دارد و روزانه شاهد تردد روستائیان از این محور به ساوه یا غرق آباد هستیم.
وی به آمار بالای سوانح جاده ای این محور نیز اشاره کرد و گفت: سوانح جاده ای محور قدیم ساوه به غرق آباد در نیمه نخست سال جاری ۱۵ کشته و ۶۸ زخمی برجای گذاشته است که آمار بالا و نگران کننده ای است.
این نماینده مردم در خانه ملت افزود: برای تعریض و دو بانده کردن این محور قبل از احداث اتوبان ساوه همدان ردیف اعتباری در نظر گرفته شده بود که متاسفانه حذف و از ردیف خارج شده است و امیدواریم با احیای ردیف اعتباری، این محور پرتردد و پرتصادف تعریض و دوبانده شود.
انتهای پیام