خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 10 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

سخنگوی نتانیاهو: منافع عالی اسرائیل در صلح با کشور‌های عربی است

باشگاه خبرنگاران | بین‌الملل | چهارشنبه، 03 دی 1399 - 09:06
سخنگوی بنیامین نتانیاهو در اظهاراتی اعلام کرد که صلح با کشورهای عربی در چارچوب منافع رژیم صهیونیستی است.
صهيونيستي،رژيم،مغرب،عربي،صلح،روابط،اسرائيل،پادشاه

به گزارش گروه بین‌الملل باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از اسکای نیوز عربی، «آویر جندلمن» سخنگوی بنیامین نتانیاهو نخست وزیر رژیم صهیونیستی در مصاحبه با این شبکه گفت: «شاهد یک لحظه تاریخی در مسیر برقراری صلح هستیم.
برای برداشتن گام‌های عملی با هدف آغاز روابط بین اسرائیل و مغرب تلاش می‌کنیم».
وی در ادامه مدعی شد: «از سرگیری همکاری‌های مشترک به نفع مغرب و اسرائیل خواهد بود.
صلح با کشور‌های عربی از جمله منافع عالی اسرائیل به شمار می‌رود.
صلح برای تحقق ثبات در منطقه ضروری است.
ما برای گسترش دایره صلح تلاش می‌کنیم».
همزمان با ادامه روند عادی‌سازی روابط برخی از کشورهای عربی با رژیم صهیونیستی، مقامات ارشد رژیم صهیونیستی و آمریکا با پادشاه مغرب دیدار و گفتگو کردند.
به گزارش کان رژیم صهیونیستی، «مئیر بن شابات» مشاور امنیت ملی رژیم صهیونیستی به همراه «جراد کوشنر»، داماد و مشاور ارشد رئیس جمهور آمریکا با «محمد ششم» پادشاه مغرب دیدار کردند.
طی ماه‌های اخیر بحرین، امارات، سودان و مغرب از جمله کشورهای عربی و اسلامی بوده‌اند که اقدام به آشکارسازی روابط خود با رژیم صهیونیستی کرده‌اند.
گروه‌های مقاومت فلسطینی ضمن انتقاد شدید از اقدام برخی از حاکمان عربی، عادی سازی روابط با رژیم صهیونیستی را همچون خنجری خوانده که بر پیکر مقاومت فرو رفته است.
انتهای پیام/