خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 24 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

آغاز طرح ضربتی رفع سد معبر در بیرجند

ایسنا | استان‌ها | سه شنبه، 02 دی 1399 - 21:41
رییس اداره اجرائیات و پیشگیری از تخلفات شهری شهرداری بیرجند گفت: با دستور قضایی طرح ضربتی رفع سد معبر در معابر و پیاده‌روهای شهر بیرجند آغاز شد.
معبر،سد،بيرجند،معابر،شهروندان،اداره

ایسنا/خراسان جنوبی رییس اداره اجرائیات و پیشگیری از تخلفات شهری شهرداری بیرجند گفت: با دستور قضایی طرح ضربتی رفع سد معبر در معابر و پیاده‌روهای شهر بیرجند آغاز شد.
موسی میرزایی، امروز سه‌شنبه دوم دی به رسانه‌ها اعلام کرد: در راستای احقاق حقوق شهروندی و با توجه به شیوع ویروس کرونا، با دستور قضایی برخورد با سد معبر در معابر سطح شهر بیرجند با مشارکت و هماهنگی اصناف، اماکن و اداره بهداشت شهرستان در دستور کار شهرداری قرار گرفت.
به گزارش ایسنا، وی افزود: برخی افراد نسبت به بستن معابر و پیاده‌روها اقدام می‌کنند و موجب مسدود شدن محل عبور شهروندان می‌شوند که اقدامات لازم درخصوص رفع سد معبر آنها انجام می‌شود.
رییس اداره اجرائیات و پیشگیری از تخلفات شهری شهرداری بیرجند بیان کرد: حرکت در معابر آزاد و بدون سد معبر از حقوق شهروندان به شمار می‌رود.
وی اظهار کرد: سد معبر علاوه بر نازیبایی شهر باعث تضییع حق شرعی و حقوق روانی شهروندان شده به همین دلیل ما نیز در اداره پیشگیری و رفع تخلفات شهری تلاشمان در راستای جلوگیری از سد معبر است.
میرزایی خاطرنشان کرد: با عاملان سد معبر به صورت قاطع و برابر قانون برخورد می‌کنیم و به کسی اجازه بی‌نظمی نخواهیم داد، زیرا رفاه حال شهروندان اولویت کار شهرداری است.
انتهای پیام