خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 15 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

آموزش مهارت‌های زندگی در فرآیند آموزش‌های سوادآموزی است

ایسنا | استان‌ها | سه شنبه، 02 دی 1399 - 16:32
مدیرکل آموزش و پرورش استان گیلان گفت: راه اندازی مراکز یادگیری محلی در پنج شهرستان استان و ارائه آموزش‌های رایانه بخشی از برنامه‌های آموزش و پرورش در ارتقای مهارت‌های زندگی سوادآموزان است.
آموزش،سوادآموزي،استان،زندگي،سوادآموزان،گيلان،پرورش،دوره،اشار ...

ایسنا/گیلان مدیرکل آموزش و پرورش استان گیلان گفت: راه اندازی مراکز یادگیری محلی در پنج شهرستان استان و ارائه آموزش‌های رایانه بخشی از برنامه‌های آموزش و پرورش در ارتقای مهارت‌های زندگی سوادآموزان است.
محمد رحمتی در جمع خبرنگاران ضمن تبریک سالروز تاسیس نهضت سوادآموزی به فرمان امام خمینی(ره) در ۷ دی ۱۳۵۸، با اشاره به دستاوردهای این نهاد انقلابی اظهار کرد: استان گیلان که در سال ۱۳۵۵ در گروه سنی ۶ سال به بالا حدود ۵۱ درصد جمعیت باسواد داشت امروز این رقم به ۹۸ درصد در گروه سنی ۱۰ تا ۴۹ سال(حدود یک میلیون و ۵۵۷ هزار نفر) رسیده است.
وی با اشاره به تغییر رویکرد سوادآموزی به آموزش‌های همه جانبه و فراگیر سوادآموزان، افزود: نهضت سوادآموزی آموزش مهارت‌های زندگی و شغلی در کنار آموزش خواندن و نوشتن را در اولویت خود قرار داده است و به این منظور مراکزی را به عنوان مراکز یادگیری محلی در ۶ مرکز فعال در شهرستان‌های رشت، تالش، آستانه اشرفیه، فومن، صومعه سرا دایر شده و قرار است دو مرکز دیگر تا پایان سال‌جاری در شهرستان‌های رشت و لاهیجان راه اندازی خواهد شد.
مدیرکل آموزش و پرورش استان گیلان با اشاره به اهمیت استفاده از فناوری‌های نوین در زندگی امروز خاطرنشان کرد: سازمان نهضت سوادآموزی طرح آموزش مقدماتی رایانه را برای سوادآموزان دوره انتقال در دستورکار خود قرار داده و خوشبختانه این طرح در استان ما استقبال خوبی داشته است.
رحمتی با برشمردن دوره‌های مختلف سوادآموزی خاطرنشان کرد: داوطلبان با گذراندن دوره اولیه مدرک معادل سوم ابتدایی، دوره انتقال مدرک معادل ششم ابتدایی و سپری کردن دوره تحکیم به مرحله تثبیت سواد نایل می‌شوند.
وی با اشاره به اجرای طرح بسته تحولی پیوند سواد و زندگی برای اولین بار در گیلان همزمان با سراسر کشور، تصریح کرد: در این طرح، سوادآموزان در مراکز یادگیری محلی، مهارت‌های زندگی، اجتماعی و حقوق شهروندی و مهارت‌های شغلی مانند قالی بافی، گُل سازی، صنایع دستی، پرورش قارچ، طیور خانگی و...
را فرا می‌گیرند و محصولات تولید شده در نمایشگاهی به بازار عرضه خواهد شد.
انتهای پیام