خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 01 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

بارش باران از‌ فردا در اغلب استان‌ها/کاهش دما تا 10 درجه در نیمه شمالی و غربی ‌

فارس | اقتصادی | سه شنبه، 02 دی 1399 - 16:13
مدیرکل پیش‌بینی و هشدار سازمان هواشناسی گفت: از جمعه هفته جاری تا یکشنبه آینده، کاهش دما بین 5 تا 10 درجه در نیمه شمالی و غربی کشور و از روز شنبه در نیمه شرقی کشور پیش‌بینی می‌شود.
كشور،روز،بارش،ضيائيان،هواشناسي،مديركل،هشدار،شرق،جمعه،غربي،من ...

مدیرکل پیش‌بینی و هشدار سازمان هواشناسی گفت: از جمعه هفته جاری تا یکشنبه آینده، کاهش دما بین 5 تا 10 درجه در نیمه شمالی و غربی کشور و از روز شنبه در نیمه شرقی کشور پیش‌بینی می‌شود.
صادق ضیائیان در گفت‌وگو با خبرنگار اقتصادی خبرگزاری فارس، در تشریح آخرین وضعیت جوی کشور بیان کرد:‌امروز در اغلب مناطق کشور‌ سکون نسبی جو حاکم است که در شهرهای صنعتی و پرجمعیت موجب تشکیل و تجمیع غبار محلی و افزایش غلظت آلاینده‌ها می‌شود.
وی افزود: روز آینده سامانه بارشی از شمال‌غرب و غرب کشور وارد می‌شود و در استان‌های اردبیل، آذربایجان شرقی، آذربایجان غربی، همدان، کردستان، زنجان، کرمانشاه، لرستان، ایلام، خوزستان، چهارمحال و بختیاری، کهگیلویه و بویراحمد، قزوین،‌ تهران، البرز، گیلان همچنین غرب مازندران و بخش‌هایی از استان مرکزی، سبب بارش باران خواهد شد و در ارتفاعات و مناطق سردسیر بارش برف خواهیم داشت.
مدیرکل پیش‌بینی و هشدار سازمان هواشناسی افزود: روز پنج‌شنبه چهارم دی ماه فعالیت این سامانه گسترده‌‌تر می‌شود و کل نیمه غربی کشور و بخش‌هایی از شرق،‌ شمال‌شرق و مرکز کشور را در بر خواهد گرفت.
ضیائیان اضافه کرد: بارش در مناطق جنوبی کشور به ویژه استان‌های خوزستان، کهگیلویه و بویراحمد، بوشهر و شمال خلیج‌فارس با رعد و برق و وزش باد شدید موقت در برخی ساعات همراه است همچنین در مناطق مستعد احتمال بارش تگرگ وجود دارد.
مدیرکل پیش‌بینی و هشدار سازمان هواشناسی گفت: ‌روز پنج‌شنبه با نفوذ جریانات شمالی به سواحل خزر بارش در سواحل دریای خزر شدت می‌یابد؛ شدت بارش‌ها روز پنج‌شنبه در استان‌های کهگیلویه و بویراحمد، چهارمحال و بختیاری،‌ غرب فارس،‌ گیلان، اردبیل و شمال و شرق خوزستان خواهد بود.
وی بیان کرد: ‌روز جمعه پنجم دی بارش در اغلب مناطق کشور غیر از جنوب‌شرق خواهیم داشت و به تدریج با حرکت سامانه به سمت شرق بارش در نوار غربی کشور کاهش می‌یابد.
ضیائیان افزود: شدت بارش‌ها روز جمعه در استان‌های مازندران،‌گلستان و گیلان، بخش‌هایی از خراسان رضوی و خراسان شمالی خواهد بود.
وی اظهار کرد: روز شنبه 6 دی ماه این سامانه در شرق سواحل خزر، بخش‌هایی شمال شرق کشور فعال است و روز یکشنبه از کشور خارج می‌شود.
مدیرکل پیش‌بینی و هشدار سازمان هواشناسی افزود: از جمعه هفته جاری تا یکشنبه آینده کاهش دما بین 5 تا 10 درجه در نیمه شمالی و غربی کشور و از روز شنبه در نیمه شرقی کشور پیش‌بینی می‌شود.
ضیائیان گفت: از اواخر وقت فردا تا روز شنبه 6 دی دریای خزر مواج و متلاطم خواهد بود و از اواخر وقت پنج‌شنبه شمال دریای‌خزر و روزهای جمعه تا یکشنبه خلیج‌فارس، تنگه هرمز و دریای عمان مواج است.
وی افزود: در مناطقی که ذکر شد غرق شدن شناگران و قایق‌های کوچک‌، آسیب دیدن شناورهای سبک، پاره شدن تورهای صیادی، اختلال در فعالیت های دریایی در ساحل و فعالیت‌های فراساحل پیش‌بینی و توصیه می‌شود ممنوعیت تفریحات آبی و شنا، محدودیت در تردد با شناورهای سبک، نیمه سنگین و تفریحی و فعالیت شیلاتی و اتخاذ تمهیدات لازم توسط کلیه فعالان در پشتیبانی صنایع دریایی به‌ویژه فراساحل در دستور کار باشد.
مدیرکل پیش‌بینی و هشدار سازمان هواشناسی اظهار داشت: روز آینده بندرعباس با بیشینه دمای 27 درجه بالای صفر گرمترین مرکز استان و تبریز با کمینه دمای 6 زیر صفر سردترین مرکز استان خواهد بود.
ضیائیان در تشریح وضعیت جوی پایتخت گفت:‌ آسمان تهران فردا نیمه‌ابری همراه با غبار محلی و در بعدازظهر افزایش ابر گاهی بارش باران پیش‌بینی می‌شود بیشینه و کمینه دما فردا در پایتخت 8 و 3 درجه خواهد بود.
انتهای پیام/