خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 29 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

۱۲ تروریست داعشی در عملیات نیروهای امنیتی عراق کشته شدند

فارس | بین‌الملل | سه شنبه، 02 دی 1399 - 15:55
نیروهای امنیتی عراق در عملیاتی در غرب شهر موصل، ۱۲ تروریست داعشی را از پا در آوردند.
عراق،عمليات،نيروهاي،يگان،عملياتي

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری فارس، نیروهای یگان مبارزه با تروریسم صبح امروز (سه شنبه) در عملیاتی در منطقه «بادوش» طی عملیاتی ۱۲ تروریست داعشی را از پا در آوردند.
به نوشته وسایت شبکه دجله، پیش از این عملیات، نیروهای امنیتی عراقی با کشف مقر تروریست‌ها، اطلاعات لازم را در اختیار یگان مبارزه با تروریسم قرار دارند.
در این عملیات همچنین نیروی هوایی ارتش عراق و ائتلاف آمریکایی، مواضع تروریست‌ها را بمباران کردند.
فرماندهی عملیات مشترک عراق نیز روز شنبه از کشته شدن پنج عنصر تروریستی داعش در عملیات ضد تروریستی نیروهای مسلح این کشور در مناطق مختلف عراق خبر داد.
دولت عراق در دسامبر ۲۰۱۷ از آزادی کامل اراضی خود از اشغال داعش خبر داد، اما از آن زمان تا کنون عملیات‌های جست و جو و پاکسازی در استان‌های مختلف عراق ادامه دارد.
انتهای پیام/م