خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 07 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

۵ افزایش سرمایه جدید بورسی

مشرق | اقتصادی | سه شنبه، 02 دی 1399 - 12:29
۵ افزایش سرمایه بورسی تشریح شد.
افزايش،سرمايه،مورخ،تهران،ميگردد،مجمع،جلسه،شركت

به گزارش سرویس بورس مشرق، ۵ افزایش سرمایه بورسی تشریح شد:
افزایش سرمایه ۲۰۰ درصدی وبرق از محل سود انباشته مورد تایید حسابرس قرار گرفت.
بیشتر بخوانید: پرداخت سود سهامداران عدالت تا پایان سال
«دزهراوی» با عنایت به مجوز افزایش سرمایه با شماره مجوزDPM-IOP-۹۹A-۱۷۵ مورخ ۱۳۹۹/۰۹/۲۶ از کلیه سهامداران ، وکیل یا قائم مقام قانونی صاحب سهم و همچنین نماینده یا نمایندگان اشخاص حقوقی دعوت میگردد تا در جلسه مجمع عمومی این شرکت که در ساعت ۱۰:۰۰ روز چهار شنبه مورخ ۱۳۹۹/۱۰/۱۰ در استان تهران ،شهر تهران به آدرس خیابان ولیعصر - پایین تر از پارک وی مجموعه فرهنگی ورزشی تلاش برگزار میگردد.
«مادیرا» و دعوت به مجمع: با عنایت به مجوز افزایش سرمایه با شماره مجوزDPM-IOP-۹۹A-۱۷۶ مورخ ۱۳۹۹/۰۹/۲۶ از کلیه سهامداران ، وکیل یا قائم مقام قانونی صاحب سهم و همچنین نماینده یا نمایندگان اشخاص حقوقی دعوت میگردد تا در جلسه مجمع عمومی این شرکت که در ساعت ۱۰:۰۰ روز شنبه مورخ ۱۳۹۹/۱۰/۱۳ در استان تهران ،شهر تهران به آدرس بالاتر از میدان ونک، خیابان خدامی، تقاطع خیابان آفتاب، پلاک ۳، ساختمان مادیران، طبقه منفی ۱ برگزار میگردد.
دستور جلسه: تصمیم گیری در خصوص افزایش سرمایه.
«پکویر» با عنایت به مجوز افزایش سرمایه به شماره مجوز DPM-IOP-۹۸A-۱۱۴ مورخ ۱۳۹۸/۱۲/۰۶ بر اساس تصمیمات مجمع عمومی فوق العاده مورخ ۱۳۹۹/۰۱/۳۰ افزایش سرمایۀ شرکت از مبلغ ۷۰۰,۰۰۰ میلیون ریال به‌مبلغ ۲,۱۸۰,۰۰۰ میلیون ریال ( از محل مطالبات و آورده نقدی مبلغ ۱۴۸۰۰۰۰ میلیون ریال ، ) در تاریخ ۱۳۹۹/۰۹/۳۰ در مرجع ثبت شرکت ها به ثبت رسیده است.
«سیدکو» هم سراغ افزایش سرمایه می رود ...
جلسه مجمع عمومی این شرکت که در ساعت ۱۰:۰۰ روز چهار شنبه مورخ ۱۳۹۹/۱۰/۱۰ در استان تهران ،شهر تهران به آدرس خیابان ولیعصر ، بلوار ناهید غربی، پلاک ۲۰ برگزار میگردد.
دستور جلسه: تصمیم گیری در خصوص افزایش سرمایه
منبع: دنیای بورس