خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 29 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

جمع آوری بخاریهای نفتی از مدارس

ایسنا | برگزیده، اجتماعی و حوادث | سه شنبه، 02 دی 1399 - 12:13
به گفته معاون سلامت و تربیت بدنی وزارت آموزش و پرورش، سال گذشته این وزارتخانه موفق شد تمام بخاری های نفتی را جمع آوری و بحث گرماسازی را با رعایت مسایل ایمنی اجرا کند.
مدرسه،ايمني،مدارس،حميدي،آموزش،حوادثي،بحران،آماده،پرورش،حوزه

به گفته معاون سلامت و تربیت بدنی وزارت آموزش و پرورش، سال گذشته این وزارتخانه موفق شد تمام بخاری های نفتی را جمع آوری و بحث گرماسازی را با رعایت مسایل ایمنی اجرا کند.
به گزارش ایسنا، دکتر حمیدی در مراسم رونمایی از پلتفرم مدرسه آماده اظهار کرد: ایران کشوری حادثه خیز است و ٩٠ درصد حوادثی که در جهان رخ می دهد در کشور ما هم بروز می یابد.
حمیدی گفت: مدرسه محل تجمع افراد در یک محیط است و حوادثی که در مدرسه اتفاق می افتاد می تواند فاجعه ملی به بار آورد.
از زاویه دیگر نقش مدرسه در جامعه به صورت مستقیم و غیر مستقیم بسیار مهم است برای همین در سند تحول بنیادین گفته شده که مدرسه کانون تحول محله است و باید در فعالیت های اجتماعی به خصوص ایمنی و بحران، نقش آفرینی کند.
وی افزود: امروز رویکردها در سند مکان یابی مدرسه توجه به بحث ایمنی است.
آیین نامه ساخت و ساز مدارس هم، مدارس جدید با سخت ترین آیین نامه های ایمنی ساخته شده و ٧٠ درصد مدارس کشور مقاوم سازی شده است.
معاون سلامت و تربیت بدنی وزارت آموزش و پرورش گفت: مدارس می تواند محلی برای مدیریت بحران باشد.
بیش از ۶٠ درصد مدارس این امکان را دارند تا در حوادثی مثل زلزله کانون و قرارگاه شده و کمک رسانی را پیگیری کنند.
حمیدی ادامه داد: امروز طرح دادرس در حوزه معاونت سازمان آموزش و پرورش پیگیری و در ٧ هزار مدرسه کشور در حال اجراست.
در هر حال رویکرد ما مشارکت همه دستگاه های ذیربط را تعقیب می کنیم.
سازمان نوسازی در حوزه مقاوم سازی و سازمان پژوهش در حوزه آماده سازی محتوا در ارتباط با مسئله کتاب های آمادگی دفاعی فعالیت و آگاهی دهی می کنند.
رویکرد ما در خصوص پیشگیری از بحران آماده سازی جامعه و توانمند سازی ارکانی است که با ما ارتباط دارند.
حمیدی اظهار کرد: در شبکه شاد کانال ویژه ای برای آموزش ایمنی وجود دارد و این شبکه نزدیک به ٣٠٠ هزار عضو هدفمند دارد.
آمادگی داریم این اقدامات را منسجم کنیم و در میدان عمل پیش ببریم.
انتهای پیام