خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 18 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

عملکرد دستگاه انتظامی استان ایلام مثبت بوده است

مهر | استان‌ها | سه شنبه، 02 دی 1399 - 10:02
ایلام-امام‌ جمعه ایلام با اشاره به اینکه پیشگیری اجتماعی نیازمند عزم همگانی است، گفت: عملکرد دستگاه انتظامی استان ایلام مثبت بوده است.
انتظامي،امنيت،استان،پليس،اجتماعي،تبار،ايلام،كريمي،فرمانده،پد ...

به گزارش خبرنگار مهر، حجت‌الاسلام الله نور کریمی تبار صبح امروز سه شنبه در دیدار با سردار قاسم رضایی جانشین فرمانده نیروی انتظامی جمهوری اسلامی ایران، بیان کرد: نیروی انتظامی با تغییر نگرش و اتخاذ رویکرد جامعه محوری، هم اعتماد مردم را جلب کرده است و هم با معرفی چهره مردمی خود، جایگاه ویژه ای درمیان مردم دارد.
وی افزود: مردم داری مهمترین ویژگی پلیس جمهوری اسلامی ایران است و کارکرد نیروی انتظامی مبتنی بر رفتارهای جمعی، مشارکتی و پیشگیری اجتماعی است.
نماینده ولی فقیه در استان، با بیان اینکه اقدامات پیشگیرانه ناجا مهم و اثرگزار بوده است، گفت: اقدامات پلیس در پیشگیری از مسائل و حوادث اجتماعی، هوشمندانه و مبتنی بر مشارکت مردمی است.
وی تصریح کرد: مسائل مختلفی در بروز یک پدیده اجتماعی همچون اعتیاد و سرقت دخالت دارند و برای کاهش این معضلات اجتماعی همه دستگاه‌ها و آحاد مردم باید همراه و همگام با پلیس احساس مسئولیت داشته باشند.
مشارکت مردم با پلیس باعث استحکام و پایداری امنیت می‌شود
حجت‌الاسلام کریمی تبار، با بیان اینکه مشارکت مردم با پلیس باعث استحکام و پایداری امنیت است، افزود: پدیده امنیت یک پدیده اجتماعی است، لذا تک تک مردم، نهادها و سازمان‌ها در ایجاد امنیت جامعه به طور مستقیم و یا غیر مستقیم نقش دارند.
وی در بخش دیگری از سخنان خود، امنیت و عملکرد فرماندهی انتظامی استان را خوب ارزیابی کرد و عنوان کرد: عملکرد مثبت انتظامی استان ایلام، نشانگر تلاش و کوشش صادقانه کارکنان خدوم انتظامی ایلام و تعامل و همکاری مردم برای حفظ نظم و امنیت است.
نماینده ولی فقیه در استان، با اشاره به اینکه میان دستگاه‌های نظامی و انتظامی استان هماهنگی و تعاملی خوبی وجود دارد، بیان کرد: حضور میدانی فرماندهان نظامی و انتظامی در بین مردم، ضمن افزایش احساس امنیت، همبستگی و انسجام ملی را به دنبال دارد.
حجت‌الاسلام کریمی تبار در خاتمه، ضمن قدردانی از زحمات خالصانه سردار نورعلی یاری، حضور سرهنگ دلاور القاصی مهر به عنوان فرمانده جدید انتظامی استان را تبریک گفت و خواستار همکاری همه مردم با فرمانده جدید استان ایلام برای ارتقای امنیت شد.