خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 01 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

اوضاع انسانی در نوارغزه رو به وخامت نهاد

مهر | بین‌الملل | سه شنبه، 02 دی 1399 - 09:19
شمار مبتلایان به کرونا در غزه در سایه تداوم محاصره ظالمانه این منطقه توسط رژیم صهیونیستی بار دیگر افزایش پیدا کرده و موجب شده است تا اوضاع انسانی در آنجا رو به وخامت نهد.
كرونا،نوارغزه،رژيم،محاصره،غزه،صهيونيستي

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از فلسطین الیوم شمار مبتلایان به کرونا در نوارغزه بار دیگر افزایش پیدا کرده است.
این درحالی است که رژیم صهیونیستی همچنان به محاصره غزه ادامه می‌دهد و قصد ندارد آن را لغو کند.
بر اساس این گزارش، طی ۲۴ ساعت گذشته ۲۵۰ فلسطینی دیگر نیز در نوارغزه به ویروس کرونا مبتلا شده‌اند و ۱۱ نفر هم در این منطقه بر اثر ابتلاء به کووید ۱۹ جان باختند.
بدین ترتیب شمار مبتلایان به کرونا در نوارغزه به بیش از ۳۳ هزار نفر رسیده است.
اخیراً گروه‌های مقاومت فلسطین با صدور بیانیه‌ای در این زمینه، نسبت به پیامدهای وخیم ممانعت از ورود دارو و تجهیزات پزشکی مورد نیازِ نوارغزه برای مقابله با کرونا به رژیم صهیونیستی به شدت هشدار دادند.
این گروه‌ها در بیانیه خود تأکید کردند که اگر جان فلسطینیان در نتیجه ممانعت رژیم صهیونیستی از ورود تجهیزات پزشکی به غزه به خطر بیفتد، تمامی گزینه‌ها برای مقابله با این رژیم مطرح خواهد بود.
افزون بر این، «جمال الخضری» رئیس کمیته مردمی مبارزه با محاصره غزه در سخنانی گفته بود: علیرغم شیوع ویروس کرونا و رو به وخامت نهادن اوضاع انسانی در نوارغزه، محاصره این منطقه توسط صهیونیست‌ها همچنان ادامه دارد و جامعه جهانی نیز عملکرد تأثیرگذاری ندارد.