خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 10 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

سفیر ایران در اسپانیا: ایران حق دارد با دید تردید به هر توافقی با غرب بنگرد

ایسنا | سیاسی | سه شنبه، 02 دی 1399 - 00:56
سفیر جمهوری اسلامی ایران در اسپانیا در جمع دانشجویان مقطع کارشناسی ارشد "بنیاد مطالعات راهبردی و بین‌المللی" اسپانیا سخنرانی و رئوس سیاست خارجی کشورمان در زمینه‌های مختلف منطقه‌ای و بین‌المللی را برای حاضرین تشریح کرد.
ايران،قشقاوي،سخنراني،تشريح،بنياد،اسپانيا،كشورمان،دانشجويان،ج ...

سفیر جمهوری اسلامی ایران در اسپانیا در جمع دانشجویان مقطع کارشناسی ارشد "بنیاد مطالعات راهبردی و بین‌المللی" اسپانیا سخنرانی و رئوس سیاست خارجی کشورمان در زمینه‌های مختلف منطقه‌ای و بین‌المللی را برای حاضرین تشریح کرد.
به گزارش ایسنا، حسن قشقاوی در این نشست که با حضور رئیس و مدیران ارشد بنیاد مذکور همراه بود، گزارش مبسوطی از برنامه هسته‌ای ایران از دوران پیش از انقلاب ( با تشویق دولت وقت آمریکا) تا مذکرات ۱۲ ساله هسته‌ای و امضای برجام و همچنین خروج یکجانبه آمریکا از این توافق بین‌المللی همزمان با بی عملی و سکوت همراه‌گونه اتحادیه اروپا ارائه کرد.
وی با اشاره تحریم ها آمریکا علیه کشورمان تصریح کرد: این تحریم‌ ظالمانه آشکارا بر خلاف حقوق بین‌الملل، منشور ملل متحد و قطعنامه‌های مختلف شورای امنیت از جمله قطعنامه ۲۲۳۱ است.
سفیر جمهوری اسلامی ایران تاکید کرد: دولت و مردم ایران حق دارند با دیده تردید و بی اعتمادی به هر گونه توافق با طرف غربی بنگرند، چون مشاهد کردند که در اوج التزام ایران به تعهدات بین‌المللی خود بی‌سابقه‌ترین و سخت‌ترین تحریم‌ها علیه آحاد ملت ایران اعم از هموطنان داخل و خارج از کشور اعمال شد، خصوصا در حوزه های بانکی، دارویی و پروازی که در این شرایط سخت کرونایی هموطنان ما با آن مواجه هستند.
قشقاوی در این نشست همچنین موضع ایران در خصوص مسائل مختلف منطقه خلیج فارس، خاورمیانه و قفقاز از جمله جنگ بین ارمنستان و آذربایجان را تشریح کرد.
در پایان، قشقاوی به سوالات دانشجویان حاضر در این سخنرانی و همچنین گروه دیگری از دانشجویان که این سخنرانی را به صورت زنده و آنلاین دنبال می‌کردند، پاسخ داد.
رئیس بنیاد مطالعات راهبردی و بین‌المللی اسپانیا نیز در این نشست ضمن اشاره به سابقه تاریخی و تمدنی ایران، اهمیت ژئواستراتژیک کشورمان را مورد تاکید قرار داد و از سخنرانی قشقاوی در تشریح آخرین مواضع جمهوری اسلامی ایران در منطقه خاورمیانه قدردانی کرد .
انتهای پیام