آغاز به کار نمایشگاه مجازی دستاوردهای پژوهشی در فارس
نمایشگاه مجازی دستاوردهای پژوهشی و فناوری فارس با حضور شرکتهای دانشبنیان و فناور و با حمایت نهادهای پژوهشی استان آغاز به کار کرد.

ایسنا/فارس نمایشگاه مجازی دستاوردهای پژوهشی و فناوری فارس با حضور شرکتهای دانشبنیان و فناور و با حمایت نهادهای پژوهشی استان آغاز به کار کرد.
معاون استانداری فارس دوشنبه یکم دی ماه در آیین گشایش این نمایشگاه با بیان اینکه جایگاه فارس در حوزه پژوهش نشان از برتری پژوهشگران و وحدت و همدلی تمامی ارکان دارد، گفت: فارس با کسب عنوان نخست در حوزه پژوهش طی ۵ سال متوالی، پژوهشهایی اثرگذار با خروجیهای کارامد در مراکز علمی دانشگاهی و تحقیقاتی ارائه کرده است.
اعبدالرضا قاسمپور با اشاره به نقش پژوهش و فناوری در نظام برنامهریزی اداری کشور، گفت: پژوهش راهکارهای خلاقانهای را برای حل مشکلات مردم ارائه میدهد، راهحل عبور از مشکلات را در اختیار مدیران میگذارد و باعث افزایش بهرهوری میشود؛ از همین رو لازم است ارتباط جامعه، مدیران، صنعتگران و بخش خصوصی با دانشگاهها تقویت شود.
قاسمپور مسیر واقعی توسعه پایدار و همهجانبه را از رهگذر دانشگاهها و مراکز علمی و تحقیقاتی دانست و بیان کرد: استفاده از ظرفیت همه دانشگاهها در عرصههای مختلف در زمانهای که با معضلاتی همچون شیوع ویروس کرونا، کمبود آب، آسیبهای اجتماعی، محیط زیست، گردشگری وسایر حوزهها مواجهیم، ضروری است و مدیران بخش دولتی و خصوصی باید ارتباطشان را با مراکز علمی تقویت کنند.
معاون استاندار فارس به فعالیتهای دانشگاه شیراز در زمینه تلاش برای دستیبابی به واکسن ویروس کرونا اشاره کرد و اظهار کرد: دانشگاه شیراز تلاشهای شایسته ای در این زمینه صورت داده است و اعتقاد داریم که پژوهشگران این دانشگاه میتوانند مشکل شیوع کرونا را با تولید واکسن و پیشنهادهای علمی حل کنند.
او با بیان اینکه پژوهشها و تحقیقات علمی در دنیا، در کنترل و درمان بیماری موثر بوده، گفت: گرچه برخی کشورها تزریق واکسن را آغاز کردهاند، نیاز به زمان است تا واکسنی را شناسایی کنیم که ایمنی کامل ایجاد میکند.
معاون استاندار فارس شعار هفته پژوهش را در سال جاری "پژوهش در خدمت جهش تولید" عنوان و بر این نکته پافشاری کرد که جهش تولید باید توام با اصول توسعه پایدار انجام گیرد.
قاسمپور با اشاره به اینکه پژوهشهای تئوریک و نظری راهکار مناسبی برای خلق نوآوری و تحول نیست، بیان کرد: آنچه به خلق ثروت منجر میشود، پژوهشهای کاربردی است که سرآغاز تحول بنیادین در توسعه پایدار یک جامعه است و مقام معظم رهبری نیز بر آن تاکید کردهاند.
انتهای پیام